Haberler

Türkiye -Portekiz Maçı Alman Basınında

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Portekiz'in Türkiye Karşısında Aldığı Galibiyet, Alman Basınında Geniş Yer Aldı.

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Portekiz'in Türkiye karşısında aldığı galibiyet, Alman basınında geniş yer aldı.

''Welt am Sonntag'' gazetesi, ''Portekiz mükemmel başlangıca seviniyor'' başlığıyla verdiği haberde, Portekiz'in Avrupa Şampiyonluğu adaylığını gösterdiği belirtildi.

Portekiz'in, Türkiye karşısında üstün bir futbol sergilediği ifade edilen haberde, karşılaşmadan daha yüksek bir skorla ayrılabileceği ifade edildi.

''Bild am Sonntag'' gazetesinde yer alan haberde de karşılaşmada Portekiz'in Türkiye karşısında galibiyeti hak ettiği belirtilerek, özellikle ikinci yarıda çok iyi oynadığı, Christiano Ronaldo'nun iyi bir oyun sergilediği kaydedildi.

Haberde, 2004 yılındaki Avrupa Şampiyonası ikincisi Portekiz'in rüya goller attığı belirtildi.

''B.Z'' gazetesi de Portekiz'in sadece gizli favori olmadığı, şampiyonluk için aday olduğu belirtilirken, hızlılığı ve oyun anlayışlarıyla kendilerini ispatladıkları, Türklerin ise cesaretle ve mücadeleyle karşı koydukları, ancak 61. dakikada bunun son bulduğu kaydedildi.

www.sportbild.de adlı internet sitesi de Türkiye-Portekiz karşılaşmasını ''Portekiz'den büyüleyici başlangıç'' başlığıyla okurlarına duyurdu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title