Haberler

Türkiye Polisler Arası Futsal Şampiyonası

10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Türkiye Polisler Arası Futsal Şampiyonası'nda İstanbul Emniyet takımı, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın da izlediği final maçında Gaziantep Emniyet'i yenerek...

10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Türkiye Polisler Arası Futsal Şampiyonası'nda İstanbul Emniyet takımı, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın da izlediği final maçında Gaziantep Emniyet'i yenerek şampiyon oldu.

Fatih Spor Kompleksi Spor Salonu'nda 18 takımın katılımıyla yapılan organizasyon, İstanbul Emniyet ve Gaziantep Emniyet takımları arasında yapılan final karşılaşmasıyla sona erdi. Finalde, Gaziantep takımını 6-4 mağlup eden İstanbul ekibi, şampiyon oldu.

Final müsabakasını A Milli Futbol Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile Uluslararası Polis Birliği (IPA) Şube Başkanı ve İstanbul Emniyet Koruma Şube Müdürü İsa Tüccar da izledi.

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı, burada basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yılını kutlayan Avcı, polislerin zor bir görevi üstlendiklerini dile getirerek, "Onların bu güzel gününde yanlarında olmak istedim. Onların görev başındayken ve buradaki hali arasındaki farkı görmek çok güzel bir duygu. Onlara hem sivil yaşamda hem de mesleklerinde başarı diliyorum" dedi.

Avcı, Spor Toto Süper Final karşılaşmalarına ilişkin bir soru üzerine, "İlk kez Süper Final oynanıyor. 4 güzide kulübümüz bunun ilk ayağını oynadılar. Oynanan oyunun konuşulmasını, ön plana çıkarılmasını daha doğru buluyorum. İki tane maç oynandı ama farklı konular öne geçti. Bunlar Türk futboluna hiçbir şey kazandırmayacaktır. Ben oyunların konuşulmasından yanayım" ifadelerini kullandı.

Trabzonsporlu futbolcu Didier Zokora'nın, kendisine ırkçı ifadeler kullandığını önü sürdüğü ve bu nedenle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilen Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu ile ilgili bir soru üzerine Avcı, "167. yıla ilişkin buradayız. Bu konuları konuşmayacağız" diyerek, bu soruya yanıt vermek istemediğini söyledi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Abdullah Avcı İstanbul Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title