Haberler

Türkiye Pist Şampiyonası

Güncelleme:

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından düzenlenen 2019 Türkiye Pist Şampiyonası ikinci ayak yarışları sona erdi.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından düzenlenen 2019 Türkiye Pist Şampiyonası ikinci ayak yarışları sona erdi.

Körfez Yarış Pisti'nde Eskişehir Otomobil Sporları Kulübü (ESOK) tarafından organize edilen etkinlikte, pilotlar derece elde etmek için yarıştı.

Süper Grup'taki ilk yarışların sonunda Yağız Gedik birinci, Muhammed Ali Ülkü ikinci, Demir Eröge üçüncü oldu.

Aynı grubun ikinci yarışlarında ise birinciliği Yağız Gedik, ikinciliği İbrahim Okyay, üçüncülüğü Demir Eröge elde etti.

Maxi Grup'taki birinci yarışlarda, İbrahim Ozan Süzgün birinci olurken, onu İbrahim Okyay ve Ahmet Mutlubaş takip etti.

Aynı grubun ikinci yarışlarında ise birinciliği İbrahim Okyay, ikinciliği İbrahim Ozan Süzgün kazandı.

Süper Production kategorisindeki birinci yarışlarda ilk 3 sıra, Hasan Tansu, Ersin Yücesan ve Emir Ay'dan oluştu.

Aynı kategorinin ikinci yarışlarında da Ersin Yücesan birinci, Çağlayan Çelik ikinci, Vedat Dalokay da üçüncü oldu.

Dereceye giren sporculara ödül ve kupaları düzenlenen törenle verildi.

Kaynak: AA / Spor

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 25 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI NİSAN 2024: Faiz kararı CANLI YAYIN! MB faiz oranı yüzde kaç oldu? Konyaspor Başkanı Fenerbahçe ile ilgili ne söyledi? Fenerbahçelileri kızdıracak sözler! DİLAN POLAT ÇIKTI MI? Dilan Polat, tahliye edildi mi? Dilan Polat aylık kazancı ne? SON DAKİKA: Merkez Bankası faiz kararı ne oldu? MB Faiz oranı açıklandı mı? Merkez Bankası faizi sabit tutarsa altın ne olur? Faiz sabit kalırsa altın düşer mi, yükselir mi? SON DAKİKA: PPK kararı ne? PPK kararı ne oldu? Merkez Bankası faiz kararı sonrası açıklama geldi mi? FAİZ SABİT KALIRSA DOLAR NE OLUR? Merkez Bankası Nisan ayı faizi sabit tuttu; Peki dolar ne olacak? Faiz sabit kalırsa ne olur? MB Nisan ayı faizi sabit mi bıraktı? SON DAKİKA: Faiz artarsa altın ne olur? #129689 Merkez Bankası faiz kararı kuru etkiler mi? Altın ne olur? MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI AÇIKLANDI! Nisan ayı faiz oranı ne oldu? Faiz arttı mı? FAİZ KARARI AÇIKLANDI MI SON DAKİKA! TCMB faiz kararında son durum ne? Faiz kararı ne oldu? Reynmen Renklensin şarkı sözleri | Reynmen'in yeni şarkısı ne? Yeterince düşmanım var benim şarkısının adı ne? Merkez Bankası faizi ne zaman açıklayacak? Merkez Bankası faiz kararını saat kaçta açıklayacak? Green Card ne zaman açıklanacak? Green Card sonuçları ne zaman belli olacak? Green Card 2024 sonuçları nereden, nasıl öğrenilir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title