Haberler

Müslüm Filminin Başrol Oyuncusu Şahin Kendirci'nin İkiz Kardeşi Komilik Yaparak Ailesine Destek Oluyor

Güncelleme:

"Müslüm" filminin yıldızı Şahin Kendirci'nin ikiz kardeşi Muhammet Kendirci Adana'da bir restoranda komi olarak çalışıyor. Muhammet, yaptığı işten memnun olduğunu ve ailesine kazandığı parayla destek olduğunu söyledi.

"Müslüm" filminde arabesk müziğin babası olarak bilinen Müslüm Gürses'in gençliğini canlandıran Şahin Kendirci'nin ikiz kardeşi Muhammet Kendirci Adana'da bir restoranda komi olarak çalışıyor.

KARDEŞİ KOMİLİK YAPARAK AİLESİNE YARDIMCI OLUYOR

Gösterime girdiği günden bugüne kadar yaklaşık 7 milyon kişi tarafından izlenerek gişe rekortmeni olan Müslüm filminin başrol oyuncularından Şahin Kendirci'nin çift yumurta ikizi Muhammet Kendirci, 10 yaşından beri çalışarak ailesine yardımcı olduğu ortaya çıktı.

Türkiye Onu Sesi ve Müslüm Filmindeki Performansıyla Tanıdı... İkizi Komi Kendisi ÜnlüMuhammet Kendirci ve Şahin Kendirci

"ONUN SESİ GÜZEL BEN DE ONDAN YAKIŞIKLIYIM"

14 Şubat 2002 doğumlu olan Şahin ve Muhammet Kendirci'yi birbirinden ayıran tek özellik sesleri. Kardeşinin milyonların gönlüne taht kurmasından gurur duyduğunu söyleyen Muhammet Kendirci, "O benim canımdır, onun benden sesi güzel, ben de ondan daha yakışıklıyım" dedi.

Müslüm Filminin Başrol Oyuncusu Şahin Kendirci'nin İkiz Kardeşi Komilik Yaparak Ailesine Destek Oluyor

"DÜĞÜNLERDE HAVAYA ATILAN PARALARI TOPLUYORDUM"

Çalışmayı çok sevdiğini söyleyen Muhammet Kendirci, "Şahin'le beraber düğünlerde havaya atılan paraları toplayarak çalışmaya başladım. Müslüm filmine Şahin seçilince ailece çok mutlu olduk. Sesi ve kendisiyle çok gururlandım. Ben kendi sesimi pek beğenmiyorum. Ben şarkı söyleyerek değil çalışarak hayatımı devam ettirmek istiyorum" diye konuştu.

Baba Kemal Kendirci ve Şahin Kendirci

"FİLMDEN SONRA BANA 'ŞAHİN BABA' DİYORLAR"

Şahin Kendirci ise Müslüm filminde oynadığı için çok mutlu olduğunu, sokaktan olumlu tepkiler aldığını belirterek, "Bazı vatandaşlar bana artık 'Şahin Baba' diye sesleniyor. Bu da beni mutlu ediyor. Benim ikizim komi olarak çalışıyor. Ben onunla aileme destek olduğu için çok gurur duyuyorum. Benim sesim güzel ama onun sesi güzel değil. O da çalışmayı çok seviyor. Bu işte iyi yerlere gelmek istiyor" dedi. Kendirci yeni projeler olacağını teklifler geldiğini değerlendireceğini de söyledi.

"İKİ OĞLUMLA GURUR DUYUYORUM"

Baba Kemal Kendirci, ailesinin geçimini sağlamak için yıllarca hamallık yaptığını şu anda oğlu Şahin'le beraber turnelere gittiğini belirterek, "İki çocuğumunda bir yerlere gelmesi beni gururlandırıyor. Şahin, Müslüm filminde oynadı çok da beğenildi. Bu da bizi çok mutlu etti. Onun ikizi ise komilik yapıyor ekmeğini çıkarıyor. İki oğlumla da gurur duyuyorum" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şahin Kendirci Müslüm Gürses Türkiye Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti!
500

Yorumlar (20)

Parisli:

Umarım geldiğin yeri unutup azmazsın.seni televizyonlar da karı kızla değil de sanatsal yetenekleriniz görürüz..

43
1
yanıtYanıtla
amerikan:

ne diyorsun lanet olası meksikalı herif

yanıt0
yanıt1
yardım:

ekonomi dibe vurmuş sen git boş haber yaz bize

14
13
yanıtYanıtla
fevziyeren:

ekonomi ne alaka be

yanıt8
yanıt7
ercan:

müslüm oynamış biride ikiziymiş yakışıklıymış yahu sizi merak eden kaç vatandaş vardır sanki memleket meselesi biz zaten arabeks sevmiyoruz ne filmine gideriz nede dinleriz

5
21
yanıtYanıtla
HAY ALLAHIM YAAA:

O ZAMAN NİYE HABERİ OKUDUN VE YOTUM YAPTIN . . . HADİ YORUM YAPTIN BARİ KENDİNLE ÇELİŞME !!!!

yanıt9
yanıt0
Adanaya Gidek:

Gidek gidek gel gidekkk Adanaya gel gidekkkk

8
6
yanıtYanıtla
Şahine tavsiye:

Sakın ilerde çok tanınmış biri olduğunda ve çok zengin olduğunda geçmişini unutup da yoldan çıkma.asla allahin şiddetle yasakladığı işleri yapma.cunku sana bu yeteneği veren allahtır.allah herkesi bişeyle imtihan eder.kotu yollara tenezzül etme ki hem bu dünyada hem de ahirette mutlu ol.yoksa imtihanı kaybeder hem bu dünyada rezil olursun hem oteki dünyada...

12
0
yanıtYanıtla
zeynep:

kötü yorum yapanlar GERÇEKTEN AMA GERÇEKTEN BUKADAR KÖTÜMÜSÜNÜZ bence değilsiniz mutsuzsunuz sadece. . . o yüzden kendinize gelin, içinize dönün ve birazcık hayatı ve insanları sevmeyi deneyin. . .

8
0
yanıtYanıtla
hüseyin erkek:

tebrik ederim kardeş. . . ama senin bu filmde hakkını yediler bence. . . 30 bin tl nedir yaaaa. . . . gişe rekorları kırmış bir filmden alınan parayı bir düşünün. . . . . çerez parası verir gibi 30 bin tl nedir vijdansız yapımcı. . . 300 bin tl versen ne olur batarmısın bitermisin. . !! çocuk okadar güzel rol yapmış ki harika bir film olmuş. . . mekanı cennet olsun rahmetli MÜSLÜM GÜRSES''in. . resmen çocuğu kandırmış sus parası vermişler. . . yazıklar olsun bu gözü doymayan zihniyete. . . .

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title