Haberler

"Türkiye Okuyor" Kampanyası Kız Meslek Lisesi'nde Start Aldı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Tarafından Ülke Genelinde Başlatılan "Türkiye Okuyor" Kampanyasına, Mustafa Kın Anadolu Kız Meslek Lisesi'nde Başlandı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından ülke genelinde başlatılan "Türkiye Okuyor" kampanyasına, Mustafa Kın Anadolu Kız Meslek Lisesi'nde başlandı.

Mustafa Kın Anadolu Kız Meslek Lisesi Müdürü Mustafa Tolu, "Türkiye Okuyor, Kilis Okuyor" kampanyasını çok önemsediklerini belirterek, "Öğrencilerimize bilgiyi, kültürü, tarihi yaşadığımız yerden başlayarak öğretmenin hazzını yaşıyoruz. Öğrencilerimiz 40 dakika kitap okudular. Kitap okumayı öğrencilerimize alışkanlık haline getirmek için kampanyaya büyük önem veriyoruz” dedi.

Bilgi ve iletişimin sürekli yenilendiği dünyada öğrencilerin kitap okuma alışkanlığının kazanmasının çok önemli olduğunu kaydeden Tolu, “Bu nedenle okuyan bir toplum yetiştirilmesi için kitap okuma alışkanlığının ilk ve orta dereceli okullarda öğrencilere kazandırılması gerekiyor. Sürekli kitap okuyan öğrencilere çeşitli hediyeler vermeyi planlıyoruz. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından ülke genelinde başlatılan Türkiye Okuyor kampanyasını ilimizde Kilis Okuyor kampanyası ile destekliyoruz. Bu kampanyanın okulumuzda başarı ile uygulanmasına çalışıyoruz" diye konuştu.

(MAD-OÇ-Y) 10.04.2008 18:01 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title