Haberler

Türkiye Off Road Şampiyonası Sakarya'Da Başladı

Türkiye Off-road Şampiyonası 2010 Sezonunun İlk Ayağı Adapazarı'nda Başladı. İki Gün Sürecek Olan Yarışlara Katılan Yarışmacıları 10 Özel Etapta Mücadele Edecek.

Türkiye Off-Road Şampiyonası 2010 sezonunun ilk ayağı Adapazarı'nda başladı. İki gün sürecek olan yarışlara katılan yarışmacıları 10 özel etapta mücadele edecek.

Türkiye Off-Road Şampiyonasının ilk ayağının startını Adapazarı Kent Meydanı'ndan Sakarya Valisi Hüseyin Atak ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu verdi. Adapazarlıların da büyük ilgi gösterdiği yarışta pilotlar kıyasıya mücadele etti.

Adapazarı Taşlık Mahallesi'nde iki gün sürecek yarışlarda 19 araç, altısı engelli, dördü mukavemet olmak üzere toplamda 74.14 km uzunluğundaki 10 özel etapta mücadele edecek. İlk gün oldukça zorlu üç farklı engelli etabı ikişer kez geçen yarışmacılar her etap sonrasında servis alabiliyor.

Etaplarda kaza yapan pilotları zaman zaman araçlardan inerek izleyicilerden yardım istedi. Yardıma koşan seyirciler araçları battıkları yerden kurtarmak için büyük çaba harcadı. Yarışmacılar ilk günkü etaplardan sonra kampa çekildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title