Haberler

Türkiye nüfusu açıklandı! TÜİK 2020 Türkiye nüfusu il il

TÜİK, Türkiye nüfusunu açıkladı. 2020 Türkiye nüfusu, bir önceki yıla göre 1 milyon 151 bin 115 kişi artarak 83 milyon 154 bin 997 kişiye ulaştı. Sonuç olarak nüfus artışı da gerilemiş görünüyor. Peki, 2020 Türkiye nüfusu il il ne kadar oldu? İşte, Türkiye nüfusu 2020 TÜİK... Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (10)

lol:

bunlarin kac milyonu SURIYELI ??

1
3
yanıtYanıtla
MOL:

1 milyon 151 bin 115 kişi Suriyelilerin doğurduğu çocuk sayısı.

1
2
yanıtYanıtla
kalmamıs:

genç nüfüs azalmış acaba neden genclerimizi heba ettiğimiz için olabilir mi ? genç nufus coğalmıyor acaba neden cünkü insanlar kendine bakamazken evlenip birde coluğa cocuğa nasl bakarım derdin de de ondan . . .

2
0
yanıtYanıtla
Sanane adimdan:

Aynen

yanıt0
yanıt0
Sabri:

Nüfus çokluğu çok mu önemli. Nüfus belli bir oranda olması kalkınma için daha önemli . Devamlı kalkınma için. BÜYÜK NÜFUS. HER ZAMAN BÜYÜK BÜTÇE GEREKTİRİR.

0
0
yanıtYanıtla
Sabri Ayberk Kapan:

Önemli olan nüfus çokluğu değildir. ONEMLI OLAN NITELIKLI NUFUS OLMASI ONEMLIDIR.

0
0
yanıtYanıtla
Sabri Ayberk Kapan:

Dikatinizi çekmiyor mu. 5 büyük ilin toplam nüfusu 25 Milyon civarı. 76 il de nüfusu paylaşıyor. Bu ülkenin kalkınmasına engel oluşturur her zaman. Insanlari yaşadıkları yerde iş bulma oranı çoğalırsa bu ülke kalkınır. Yoksa her şey boş.

0
0
yanıtYanıtla
.:

TÜRKİYE GÜÇLENİYOR

0
0
yanıtYanıtla
boş insanlara:

ne kadar boş yapmışsınız

0
0
yanıtYanıtla
Sabri:

Boş olan sensin. Sen dolu bir şey paylaşma bilelim bizde.

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title