Haberler

Türkiye'nin Tiflis Büyükelçiliğinde İftar

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

İftardan detaylar

Türkiye'nin Tiflis Büyükelçisi Zeki Levent Gümrükçü'nün konuşması Türkiye'nin Tiflis Büyükelçiliğinde iftar

Türkiye'nin Tiflis Büyükelçiliğinde iftar programı düzenlendi.

Program Büyükelçiliğin Din Hizmetleri Müşaviri Nebi Gümüş'ün duasıyla başladı.

İftara Tiflis Belediyesi Başkanı Davit Narmania, Gürcistan'ın Mültecilerden Sorumlu Bakanı Sozar Subari, Uzlaşma ve Sivil Eşitlik Bakanı Paata Zakareişvili, Türk iş adamları, Gürcistan'ın en büyük muhalefet partisi "Birlik Ulusal Haraketi" milletvekillerinden Azer Süleymanov, TİKA Tiflis Koordinatörü Mustafa Korkmaz, Tiflis Yunus Emre Enstitüsü Müdürü Zekeriya Gültekin, Gürcü ve Türk İş Adamları Derneği (GÜRTİAD) Başkanı Kenan Yıldırım ve büyükelçilik yetkilileri, öteki ilgililer katıldı.

Türkiye'nin Tiflis Büyükelçisi Zeki Levent Gümrükçü, iftarda yaptığı konuşmada misafirlerle bir araya geldiği için büyük memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Gümrükçü, "Türkler ve Gürcülerle Hristiyan ve Müslümanlarla Şiiler ve Sünnilerle hep beraber aynı sofrayı paylaşıyoruz ve beraber sohbet ediyoruz. Nereden bakarsanız bundan daha güzel manzara göremezsiniz diye düşünüyorum. Paylaşmanın güzelliğinden bahsediyorum ve ramazanda sevincimizi çoğaltan ve acımızı azaltan o güzel paylaşmak daha da güzel olur diye düşünüyorum." dedi.

Vatanları için şehit düşen tüm kahramanları rahmetle andıklarını söyleyen Gümrükçü, "Maalesef dünyanın birçok yerinde ölümler, sorunlar, ihtilaflar dinmeden devam ediyor. Esasında Türkiye ve Gürcistan bunların tam ortasında bulunuyor. Türkiye'de maalesef son dönemde artan bir terör belasıyla mücadele ediyoruz. Gürcistan toprakların belli bir kısmı hala işgal altında. Bu vesileyle bu mübarek ramazan gününde vatanları için bütün şehit olan insanları rahmetle anıyorum ve Allah'tan rahmet diliyorum kendilerine." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Gürcistan Türkiye Türk İş Gümüş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli? Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı ne zaman? Cübbeli Ahmet hangi partiler için oy vermek caiz değildir dedi? Cübbeli'ye göre hangi partiye oy vermek caiz değil? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır'ın son durum ne? Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli? Talat Halefoğlu kimdir? Memleket Partisi Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Adayı Talat Halefoğlu Kaç yaşında, nereli? Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu?
title