Haberler

Türkiye'nin Tanıtım Başarısı

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Türkiye'nin Tanıtımı İçin Ayırdığı 120 Milyon Dolarlık Tanıtım Filmleri Yurtdışında Yayımlanmaya Başladı. Tanıtım Filmleri Cnn International ve Bbc Worlde Beğeniye Sunuldu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Türkiye'nin tanıtımı için ayırdığı 120 milyon dolarlık tanıtım filmleri yurtdışında yayımlanmaya başladı. Tanıtım filmleri CNN International ve BBC Worlde beğeniye sunuldu.

Tanıtım filmleri, Ocak-Mayıs ayları arasında BBC World'de 504, CNN'de 693 kez yayınlanacak. Türkiye'nin yeni tanıtım filmleri dünyanın takip ettiği CNN ve BBC'de yayınlanmaya başlanmasıyla birlikte büyük bir kaynak ayrılan tanıtımlarda başarı sağlanmış oldu. Ocak ayında BBC World de yayınlanmaya başlanan tanıtım filmleri, 12 hafta boyunca 336 defa 30 saniyelik, 168 defa da 60 saniyelik olarak yayınlanacak. CNN International'ın Avrupa, Afrika ve Ortadoğu'da yayınlarında da Şubat ayında Türkiye tanıtım filmleri gösterime başlandı. 22 Nisan'a kadar devam edecek olan yayınlarda 60 saniyelik reklam filmi toplam 243 kez yayınlanacak. ABD'de yayın yapan CNN Domestic'te ise, yine Şubat ayında başlayan yayınlar 28 Mayıs'a kadar sürecek. Söz konusu TV kanalında 40 saniyelik Türkiye reklam filmi, 450 kez ekrana gelecek. Tanıtımların yurtdışında yayınlanmasının turizme önemli derecede katkı sağlaması bekleniyor.

(DUY-DUY-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title