Haberler

Türkiye'nin sebze ihtiyacı için gece gündüz demeden çalışıyorlar

Güncelleme:

Türkiye'nin sebze ihtiyacı için gece gündüz demeden çalışıyorlar Hijyen kuralları çerçevesinde işçiler tarafından paketlenen ürünler, tırlarla Türkiye'nin dört bir yanına sevki gerçekleştiriliyor Hal işletme çalışanı: "Gece gündüz demeden milletimize kaliteli ve temiz ürünleri yetiştirmek...

Türkiye'nin sebze ihtiyacı için gece gündüz demeden çalışıyorlar

Hijyen kuralları çerçevesinde işçiler tarafından paketlenen ürünler, tırlarla Türkiye'nin dört bir yanına sevki gerçekleştiriliyor

Hal işletme çalışanı: "Gece gündüz demeden milletimize kaliteli ve temiz ürünleri yetiştirmek için çalışıyoruz"

ANTALYA - Antalya'da sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulan çiftçiler, Türkiye'nin sebze ve meyve ihtiyacını karşılayabilmek için gece gündüz demeden çalışıyor. Çiftçilerin toplayıp hale getirdiği ürünler, hijyen kuralları çerçevesinde paketlenerek Türkiye'nin dört bir yanına gönderiliyor.

Türkiye'nin örtü altı yaş sebze ve meyve üretim başkenti Antalya'da çiftçilerin sebze ve meyve üretimi tam gaz devam ediyor. Korona virüs pandemisindeki vaka artışları sonrası dün akşam 21.00'da başlayan ve pazartesi günü saat 05.00'a kadar sürecek sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulan çiftçiler, ülkenin sebze ve meyve ihtiyacını karşılamak için gece gündüz demeden çalışıyor. Üretim kapasitesini arttıran çiftçiler, topladıkları ürünleri kamyonlarla Antalya Toptancı Hali'ne getiriyor. Burada hijyen kuralları çerçevesinde işlenen ürünler, ardından paketlenip tırlarla iç piyasaya gönderiliyor, sevkiyatta da herhangi bir tedarik zinciri sıkıntısı yaşanmıyor.

"Vatandaşlarımız tedirgin olmasın"

Türkiye'nin her bölgesine domates, kabak ve patlıcan sevkiyatı yaptıklarını belirten işletme çalışanı Yakup Korkmaz, "Çiftçilerimizle birlikte çalışmaya devam ediyoruz. Pandemi döneminde sebze konusunda vatandaşlarımızın sıkıntı yaşayacağını düşünmüyoruz. Sevkiyata devam ediyoruz" dedi.

Sebze paketlemesinde çalışan işçilerden Rihan Çadak da, "Gece gündüz demeden milletimize kaliteli ve temiz ürünleri yetiştirmek için çalışıyoruz. Hijyen kurallarına önem veriyoruz, aynı şekilde kendimizi de koruyoruz. Vatandaşlar hiç tedirgin olmasın. Türkiye'deki tüm marketlere mal gönderiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Koronavirüs Antalya Türkiye Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title