Haberler

Türkiye'nin Konuştuğu Maganda Damat ile Sağdıç Yakalandı!

Güncelleme:

Üstü açık otomobilden havaya ateş açan damat ile otomobili kullanan sağdıç yakalandı. Havaya 20 el ateş açan damadın şüpheli sıfatıyla ifadesi alındı, sağdıca ise 1989 TL ceza kesildi.

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde geçen sene bir düğünden sonra çekildiği iddia edilen görüntülerin sosyal medyaya düşmesinin ardından Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı düğmeye bastı. Üstü açık otomobil ile havaya ateş açan damat ile otomobili kullanan sağdıç yakalandı.

ATEŞ AÇAN KİŞİNİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Nilüfer Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince, suç ve suçluların tespiti ve yakalanmalarına yönelik olarak yapılan çalışmalar neticesinde, sosyal medyada yer alan, merkez Nilüfer ilçesi Alaaddin Bey Mahallesi'nde üstü açık bir otomobilin trafiği tehlikeye düşürdüğünün görülmesi üzerine Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, aracı kullanan kişinin M.Ç, havaya ateş eden kişinin ise M.H.K. olduğunun belirlendiği ifade edildi.

Türkiye'nin Konuştuğu Maganda Damat ile Sağdıç Yakaladı!

1989 LİRA CEZA KESİLDİ

Beşevler Sanayi Sitesi'nde 24 Temmuz 2016'da meydana gelen olayın şüphelilerinden M.Ç'nin 18 Temmuz'da Osmangazi ilçesi Altınova Mahallesi'nde yakalandığı, cumhuriyet savcısının talimatı ile "Trafik Güvenliğini Tehlikeye Düşürmek" suçundan ifadesi alınarak serbest bırakıldığı, ehliyetsiz, aracı ile spin atmak ve saygısızca araç kullanmaktan ise 1989 lira trafik cezası uygulandığı kaydedildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (29)

Gözlem:

Cezası kesinlikle az. . ! Bu tip magandalar, 2000 TL daha verip 20 el daha havaya ateş etmeye kafadan razıdırlar. O nedenle. . . 1- Böyle magandaların önce varsa, silah ruhsatlarını iptal etmeli, 2- O silaha el konulmalı. . 3- Tekrar silah ruhsatı kesinlikle verilmemeli. . ! 4- Adli sicil kaydı kesinlikle silinmemeli. . ! Her attığı mermi için de tarife 1000 TL''den başlamalı. Bırak gerçeğini, kurusıkısını bile, yarı tarifeden uygula, Bak nasıl olacak. ! Ceza, ceza değil, pahalı eğlenceye dönmüş. . !

12
0
yanıtYanıtla
Objektif ve nesnel:

Kesinlikle az ceza.. adam paramı basar yine yaparım der

9
0
yanıtYanıtla
Hayır bilmez:

Türkiye dışarıdan bu trafik magandaları yüzünden nasıl görünüyor acaba? Bu ve benzerlerinin cezaları anladıkları dilden verilmeli ! Yoksa bunun önü para cezasıyla falan alınamaz

9
0
yanıtYanıtla
Thranduil:

Bari şuna 10 bin en az ceza verseniz neyse de bu nedir ya şaka mısınız abi benim vurulma ihtimalim 2 bin lira mı yani. Biz bu ülkede beleşe yaşıyoruz harbi diyorum beş kuruş değerimiz yok. Bu kalitede bide utanmadan avrupalı insanlara laf yapıyorlar.

8
0
yanıtYanıtla
caner dağlı:

Bari para cezası veriyon yasayı değiştir ver 100 bin 200 bin para cezasını , ödemedimi para cezasını çevir hapis cezasına bak bakalım yapacaklarmı magandalar bu işi

8
0
yanıtYanıtla
Ad:

Polis ne yapsin adamlar 100 lerce kamerayi inceliyor yakalayip getiriyor is de hakimin savcinin verecegi karar bukadar olur bizim yargi satilmis yargi peki bu adam birilerini öldürmüs olsaydi ne olacakdi yaziklar olsun hakim kisaca demis oglum git birini öldur gel su an serbessin

8
0
yanıtYanıtla
Sabri:

Ülke muz cumhuriyeti olmuş.

7
0
yanıtYanıtla
Pekin:

Ekmek çalana onca yıl hapis veriyoruz silahıyla magandalık yapan tehlikeli araç kullanıp çevredekilerin hayatı ile kumar oynayana para cezası böyle saçmalık olmaz

6
0
yanıtYanıtla
OSMANİYE:

FAKİR EKMEK ÇALAR ÖMÜR BOYU HAPİS VERİRSİNİZ. ZENGİN ZÜPPELER ORTALIĞI BİRBİRİNE KATAR. KİMSE ADALETTEN BAHSETMESİN

6
0
yanıtYanıtla
inanılmaz:

Ne iyimiş la hem ehliyet yok hem silahla sağa sola ateş et 4bin ver çık git. evet feto feto diyolardı şimdi farklı bir ögrütlenme kendine yuva açıyor ahada yazdım buraya.

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title