Haberler

Türkiye'nin İlk Yamaç Paraşütü Akrobasi Şampiyonası Yarın Başlıyor

Türkiye’nin ilk Yamaç Paraşütü Akrobasi Şampiyonası yarın Tunceli’de yapılacak olması nedeniyle tüm hazırlıklar tamamlandı.

Türkiye'nin ilk Yamaç Paraşütü Akrobasi Şampiyonası yarın Tunceli'de yapılacak olması nedeniyle tüm hazırlıklar tamamlandı.

Tunceli Valiliği ve Türkiye Hava Sporları Federasyonu tarafından organize edilen ve ilk defa yapılacak olan Türkiye Yamaç Paraşütü Akrobasi Şampiyonası için hazırlıklar tamamlandı. Sporcular ve teknik heyetten oluşan 50 kişilik kafile kente gelerek,uçuş yapılacak alanlarda inceleme yapıp, bilgi aldı.

Öte yandan etkinlik öncesi kente gelen kano sporcuları da bugün Munzur'da durgun su yarışı gerçekleştirdi.

6-7 Ekim tarihinde yapacakları Yamaç Paraşütü Akrobasi Şampiyonası için tüm hazırlıkların tamamlandığını belirten Vali ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel, sporcuların şehre geldiğini söyledi.

Tunceli'nin artık huzur ve turizmle anılır hale geldiğini ve bundan mutluluk duyduklarını ifade eden Vali Sonel," Türkiye Yamaç Paraşütü Akrobasi Şampiyonasının ilkini Tunceli'de gerçekleştirecek olmaktan dolayı hem heyecanlıyız, hemde mutluyuz. Tuncelimiz artık ilkleri yaşıyor ve devamını getireceğiz. Daha öncede Tunceli'de ilk defa Rafting şampiyonasını başarı ile yaptık. Şimdi de Yamaç Paraşütü Akrobasi şampiyonasını başarıyla yapacağımıza inanıyorum"dedi.

Cumartesi ve Pazar günü herkesi şampiyonayı izlemeye de davet eden Vali Sonel,heyecan veren bu sporla birlikte gelen misafirlerin kentin güzelliklerini göreceğini kaydetti. - TUNCELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Tunceli Valiliği Tunceli Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title