Haberler

    Türkiye'nin İlk Online Üniversite Festivali Olacak

    Koronavirüs nedeniyle etkinliklerin online düzenlenmesine alıştık ancak Türkiye'de ilk kez online üniversite festivali düzenlenecek. Maltepe Üniversitesi, her yıl final sınavları öncesi düzenlenen Geleneksel Bahar Festivali'ni bu yıl online düzenleyecek. Türk pop müziğinin güzel isimlerinden Simge de resmi hesaplarından yayınlanacak konserleriyle öğrencilerle buluşacak.

    Türkiye'nin İlk Online Üniversite Festivali

    Koronavirüs salgını sürecinde yürütülen uzaktan eğitim uygulamalarında online ve canlı ders uygulamalarıyla tüm vakıf üniversiteleri arasında birinci gelen Maltepe Üniversitesi, Türkiye'de bir ilki gerçekleştirecek. Uzak eğitim sürecinde 100'ü aşkın kültürel etkinliği sanal ortamda sürdüren üniversite, her yıl finaller öncesinde geleneksel hale getirdiği Bahar Şenliği'ni de bu yıl online olarak gerçekleştirecek. Türkiye'nin ilk online festivali, iki gün sürecek online konserlerle öğrencilere moral aşılayacak. Kampus Fest10line festivalinde kişisel gelişim programları ve konserler olacak. Tanınmış genç müzisyenler Oğuzhan Koç ve Simge Sağın, öğrenciler için canlı yayında konser verecek. Oğuzhan Koç konseri 11 Mayıs'ta saat 21.30'da, Simge konseri 12 Mayıs'ta aynı saatte üniversitenin Instagram ve YouTube hesaplarından canlı yayınlanacak.

    Türkiye'nin en büyük kampüslerinden birine sahip olan Maltepe Üniversitesi'nde düzenlenecek online festivale ilişkin Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Betül Çotuksöken, "Üniversitemizin hem akademik hem de kültürel etkinlikler anlamında teknik donanımı üst seviyede. Derslerin dışında tüm etkinliklerimizi ara vermeden sürdürüyoruz. Müfredat dışı eğitimi de önemsiyoruz. Bugüne kadar yüze yakın çevrimiçi kültürel etkinlik yaptık. Bu etkinlikler her gün birkaç tane olmak üzere sürüyor. Öğrencilerimizle, özellikle de Öğrenci Konseyi ile omuz omuza çalışıyoruz." dedi.

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    Kampüsfest 10line ile festival coşkusunu evlerimizde yaşıyoruz! ?? 11 - 12 Mayıs tarihlerinde sosyal medya hesaplarımızda canlı yayınlanacak konserlere hepinizi bekliyoruz... #EvdeKal

    Maltepe Üniversitesi (@maltepeedutr)'in paylaştığı bir gönderi (10 May, 2020, 5: 03öö PDT)

    Kaynak: Tamindir / Teknoloji

    Koronavirüs Türkiye Haberler

    Bakmadan Geçme

    İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title