Haberler

Türkiye'nin ilk CV Festivali Cumartesi Günü!

Güncelleme:

Kendi işinizi de yapsanız, iş de arasanız "CV" yazmak durumundasınız.

Neden mi? Çünkü CV yazmak, insanın kendini tanımasını sağlar. Geçmişte neler yaptığını ve bunları nasıl yaptığını hatırlamasına yardımcı olur. Hatta "CV" yazmadan iş buldum diyenler de aslında bir şekilde CV yazıyorlar: farkları CV'lerini sözlü olarak iyi ifade edebilme becerilerinden kaynaklanıyor. Bloglar, vloglar ve diğer formatlar ileriki dönemlerde daha etkin bir rol oynayacak ancak şimdilik hala şirketler detaylı bilgi girişi olan softaware'lere yatırım yapmaya devam ediyorlar…

GlobalCV sponsorluğunda düzenlenen CV Festivali, 13 Ekim 2012 cumartesi tarihinde Üsküdar Gençlik Merkezi'nde işe girme süreçlerine dair en çok merak edilen sorulara cevap veriyor.

· İşe girmede yeni yaklaşım ve bakış açıları nelerdir?

· İyi hazırlanmış bir CV rakiplerinizden sizi nasıl farklılaştırır, nasıl dikkat çeker?

· CV'nizi nasıl yenilemelisiniz?

· İş görüşmesinde yapılan hatalar neler?

· İŞ görüşmesinde farkınızı ortaya koyup kendinizi nasıl ifade edebilirsiniz?

· İşe girme süreçlerindeki yeniliklere nasıl ayak uydurabiliriz?

GlobalCV sponsorluğunda düzenlenen CV Festivali, CV yazmaktan iş görüşmesine dek işe girme sürecinde diğer adaylardan farklılaşmayı ve öne geçmeyi sağlayacak ipuçları ve uygulamalar sunuyor. İşe girme ile ilgili tüm algılarınızı değiştirmeyi, eski kuralları yıkıp ve en iyi işi yakalamanın kapısını açmayı vaat ediyor.

Etkinlik teorik bilgilerin dışında değişim hikâyeleri, yaşanmış deneyimler, İkacılardan nokta atışı görüşler, canlı mülakat ve CV tasarımı uygulamalarıyla konuklarını sadece dinleyici olmak yerine değişimi kendileri için uygulamaya yönlendiriyor.

Etkinlik sonrası CVlerini, cvfestivali.org'a yükleyebilecek katılımcılara CV Festivali'nin bir de hediyesi var. Tüm katılımcılara 1 yıllık isimsoyisim.com alan adı tescili, hosting ve wordpress blog hediye ediliyor.

GlobalCV sponsorluğunda düzenlenen eğlenceli konu ve uygulamalarıyla gençliğin enerjisini hedefliyor:

· "Angry Birds methoduyla işe girme"

· "Türkiyeden kreatif CVler ve canlı mülakat uygulaması: "Mülakata Davetlisiniz"

· "Kreatif CV Atölyesi: Dinlemek yetmez! Yeni ve farklı bir CV yapmanın ipuçlarını canlı uygulamalar ve Dünyadan örneklerle"

· "1154 kere iş görüşmesine gidip iş bulamama" ile Guinness'e aday genç" gibi konu başlıkları

Hem detaylı bilgi almak hem de festivale katılmak için www.cvfestivali.org adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Üsküdar Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title