Haberler

Türkiye'nin İlk Boks Ligi'nde Kuralar Çekildi

Türkiye Boks Federasyonu tarafından hayata geçirilen Spor Toto Türkiye Boks Ligi'nde kuralar çekildi.

Türkiye Boks Federasyonu tarafından hayata geçirilen Spor Toto Türkiye Boks Ligi'nde kuralar çekildi.

Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, Türkiye Boks Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri, kulüp yöneticileri ve spor camiasından davetlilerin katıldığı kura çekimi Ankara'da gerçekleştirildi. Başkan Gözgeç, boks camiasının uzun zamandır bu adımı beklediğini belirterek, böylesine önemli bir organizasyonun kendileri döneminde gerçekleşmesinin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

"SPORCULAR HER ZAMAN HAZIR OLACAK"

Şubat ayında başlayacak Boks Ligi kapsamında her 15 günde bir müsabaka düzenleneceğini açıklayan başkan Gözgeç, "Bu sayede sporcularımız sürekli hazır olacaklar ve bizler de onların değişimlerini ve gelişimlerini çok net bir şekilde görebileceğiz. Sadece sporcular için değil, antrenörlerden hakemlere kadar boks camiasının tüm alt unsurları da sürekli bir devinim ve gelişim içerisinde olacaklar. Lige katılan sporcuların gelecek dönemde milli forma altında da çok büyük başarılara imza atacağına inanıyorum. Ligin sonunda ilk 3'e giren takımlara ödül de verilecek" dedi.

Başkan Gözgeç ayrıca, Boks Ligi'nin 'Spor Toto İddaa' programına eklenmesi noktasında da adım atacaklarına dikkat çekerek, bunu başarmaları halinde spor kulüplerinin maddi anlamda da önemli bir kaynak elde edebileceklerini vurguladı.

LİGE KATILAN TAKIMLAR VE İLK HAFTA FİKSTÜRÜ

10-11 Şubat 2018 tarihlerinde başlayacak Türkiye Boks Ligi'ne katılacak 12 takım ise şöyle:

Fenerbahçe Spor Kulübü, Kayseri Birlik Gençlik ve Spor Kulübü, Beşiktaş Jimnastik Kulübü, ASKİ (Ankara), Mersin Büyükşehir Belediyesi MESKİ Spor Kulübü, Ankara Sağlık Spor Kulübü, Samsun İlkadım Belediyesi Spor Kulübü, Erzurum Gençlik Spor Kulübü, Osmaniye Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik Kulübü, Malatya Turgut Özal Spor Kulübü, İstanbul Bağcılar Olimpik Spor Kulübü ve Koca Çınar Hatay Spor Kulübü.

TÜRKİYE BOKS LİGİ'NDE İLK HAFTANIN MAÇLARI:

İstanbul Bağcılar Olimpik Spor Kulübü – Hatay Kocaçınar Spor Kulübü

Mersin B.B. MESKİ Spor Kulübü – Samsun İlkadım Belediyesi Spor Kulübü

Kayseri Birlik Gençlik ve Spor Kulübü – ASKİ Spor Kulübü

Erzurum Gençlik ve Spor Kulübü – Osmaniye Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik Kulübü Beşiktaş Jimnastik Kulübü – Malatya Turgut Özal Boks Kulübü

Fenerbahçe Spor Kulübü – Ankara Sağlık Spor Kulübü - Ankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Fenerbahçe Spor Kulübü Türkiye Eyüp Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title