Haberler

Türkiye'nin Eurovısıon Şarkısı Tanıtıldı (2)

Türkiye'yi 57.Eurovision Şarkı Yarışması'nda temsil edecek olan Can Bonomo'nun şarkısı tanıtıldı.

Türkiye'yi 57. Eurovision Şarkı Yarışması'nda temsil edecek olan Can Bonomo'nun şarkısı tanıtıldı. Bonomo, yarışmada Türkiye'yi söz ve müziği kendisine ait olan "Love me back /Sen de beni sev" adlı İngilizce şarkıyla temsil edecek.

57. Eurovision Şarkı Yarışması'ndaki temsilcimiz Can Bonomo, "Love me back /Sen de beni sev" adlı İngilizce parçayı seslendirecek. Sanatçı, şarkısını bugün canlı performansla TRT'de seslendirdi. İngilizce şarkının söz ve müziğinin Can Bonomo'ya ait olduğu belirtildi.

CAN BONOMO KİMDİR?

Henüz 8 yaşındayken gitar çalarak müzikle tanışan Bonomo, İzmirli. Bonomo, ortaokul ve lise yılları boyunca sürdürdüğü müzik çalışmalarına 17 yaşına geldiğinde İstanbul'da devam etti. Müzik dünyasına ses prodüksiyonculuğu yaparak atılan Bonomo, üniversite yıllarında Radyo Klas, Number One FM ve Radio N101'de radyoculuk yaptı. Ardından, televizyona geçerek Number One TV ve MTV'de televizyon programları hazırlayan Can Bonomo, televizyonculuk kariyeri süresince çeşitli reklamlarda da rol aldı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Can Bonomo İstanbul Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title