Haberler

Türkiye'nin En Sevilen Çifti Burak Özçivit ve Fahriye Evcen Oldu

Güncelleme:

"Yılın en beğenilen çifti" anketinde açık ara farkla Fahriye Evcen ile Burak Özçivit çifti birinci oldu. Sinem Kobal-Kenan İmirzalıoğlu çifti %10 oyla dördüncü oldu.

Bir sosyal paylaşım sitesi "Yılın en beğenilen çifti sence hangisi?" anketi düzenledi. 1.798'si kadın ve 1.197'i erkek olmak üzere toplam 2.995 kişinin katıldığı ankette Fahriye Evcen- Burak Özçivit çifti katılımcıların %41'ini aldı ver birinci oldular.

Geçtiğimiz aylarda evlenen Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç %24 oyla ikinci,

Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin çifti %15 oyla üçüncü,

Sinem Kobal- Kenan İmirzalıoğlu %10 oyla dördüncü,

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu %5 oyla beşinci,

Didem Soydan ve Can Bonomo çifti %5 oyla altıncı oldu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kenan İmirzalıoğlu Fahriye Evcen Burak Özçivit Sinem Kobal Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (9)

Adınızı Yazın:

YA Bİ YERLERDE Bİ GÜÇ BU CAN BONOMOYU DESTEKLEYİP DURUYOR AMA YOK KARDEŞİM TUTMUYOR MAYA BU ADAMII SEVEN YOK UĞRAŞMA ARTIK . . . .

8
0
yanıtYanıtla
vatandas:

Gercekten bu ikili cok yakisiyor. Allah ikisini de hem guze hem sevimli yartmis. Insallah evlenir, bir omur mutlu olurlar.

2
4
yanıtYanıtla
Bak sen:

Doğru seçim yapmışlar

2
4
yanıtYanıtla
mermur:

Merve¦Murat

1
4
yanıtYanıtla
42Mobil-ANDROID:

bize ne kim olursa olsun çok mu gerekli

3
0
yanıtYanıtla
EDA:

NERDE KEZBAN VAR SIRADA:))))))))

2
0
yanıtYanıtla
pöf:

bakalım 15 sene sonra kim hala beraber kalıcak

1
0
yanıtYanıtla
MÜSLÜM BABA:

bunlar en sonunda benim yanima nari cahiime nar yemege gelecekler. . önemli olan son duraktir.

1
0
yanıtYanıtla
manda:

kAÇAK ET KESİYOR BUNLAR

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title