Haberler
Güncelleme:

Türkiye'nin En İyi 10 Peyniri

Kars'ın gravyeri mi, Konya'nın obruk tulumu mu, Ezine'nin beyazı mı? Gurmeler, yemek araştırmacıları, şefler anlaşamadı; belediye ve dernek başkanları da işin içine girdi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (15)

WIRREK SELO:

PEYNİRİN REKLAMINI YAPIYORSUNUZDA RAKIYINE ARAYA SOKUYONUZ MİLLET İÇMEK ZORUNDAMI O ZIKKIMI RAKIYA TEŞVİKMİ VAR YOKSA

13
2
yanıtYanıtla
Sevil. DönmezMobil-IOS:

Tabiki kırklareli ve edirnenin peyniri harika

5
1
yanıtYanıtla
HERKESİN GÜZELİ FARKLIDIR:

KİMİ MERCİMEK ÇORBASI SEVER KİMİ İŞKEMBE KİMİ YAYLAÇORBASI SEVER KİMİ KELLE PAÇA. . . . . ACABA DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLAYABİLDİNİZMİ ?

5
0
yanıtYanıtla
RAHMETLİ DEDEMİN MEMLEKETİNİN PEYNİRİ:

Adı efsaneleşmiş bazı hastalıklara tedavi ettiği bilinir seni gidi Van otlu peyniri yahu yapmayın böyle haber canım çekti marketlerde satılıyorda yok aynı tat yok . Söz aldık komşu Siirte gidecek oranında otlu peyniri güzel ama Van otlu peyniri çok farklı yufka ekmeğinin arasına yayacaksın gözlerini kapayacaksın gurbette dahi olsa insan kendini ordaymış gibi hissediyor. Vanı görmek inşallah bir gün kısmet olur annemin rahmetli babası dedem Vanlıdır. Böyle haber yapmayın ağlayacağım gözlerim doldu.

5
0
yanıtYanıtla
gevas dogumlu wanli:

van mukaddes bir yerdir hazreti NUH un melekleri ve mucizeleri ve zem zem suyu ile

yanıt0
yanıt0
İSVİÇRE:

en iyisi isviçrenin fransız kaşarları

0
4
yanıtYanıtla
OTLU PEYNİR SEN YOKMUSUN AH AH:

Van otlu peyniri çok harika bir peynir gerçi Siirtinde var ama ayı lezzet yok aralarında muazzam fark var seneler önce peynirden zehirlendik ailede pek çok kişi annem hariç Allah kimseye yaşatmasın çok kötü gıda zehirlenmesi Siirten gelmişti otlu peynir ozaman nerdeyse ayaklarımız havaya geliyordu tahlil yaptırmıştık ozaman sağlıksız koşullarda üretilmiş bakteri oluşmuştu. Neyse çok şükür atlattık o hadiseyide halen yerim şu otlu peyniri vazgeçemiyorum içindeki otda şifa verici özellikte.

4
0
yanıtYanıtla
ASLAN:

HEPSİ HARİKA DAMAK TADI

2
0
yanıtYanıtla
gta 7 dos adana:

en iyisi küflü peynir

2
0
yanıtYanıtla
AZER TÜRK:

EN İYİSİ _TÜRK DOGASI , TÜRK HANIMLARININ PAMUK ELLERİ

2
0
yanıtYanıtla
kartal:

balıkesirin eti sütü peyniri 10 no 5 yıldız

1
0
yanıtYanıtla
İST:

EN İYİSİ VAN OTLU PEYNİRİDİR TAMAMEN KATKISIZ DOĞADAN

1
0
yanıtYanıtla
...:

kelle peyniri güzel

1
0
yanıtYanıtla
dadaş:

erzurum peyniri

1
0
yanıtYanıtla
Serdar abbasoglu:

Bu adama rüşvet vermiştir. Erzincan tulum peyniri dünyanin hiç bir yerinde olmaz ve o tadı kimse tutturamaz. Çünkü Erzincan peyniri munzurun doruklarında binbir çiçeklerle otlayan, munzurun o muhteşem sularını içen koyun sütünden yapılmaktadır. İdda ediyorum kalite doğallık ve tat budur. Adam sallıyor. Rüsvetçidir. 5 kilo peynir hediye etmişlerdir. Bu kadar yani

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title