Haberler

Türkiye'nin En Büyük Gençlik Festivali

Güncelleme:

İstanbul Gençlik Festivali, Borsa İstanbul sponsorluğunda gerçekleşen BistTalks söyleşi alanında birbirinden değerli konuşmacıları gençlerle buluşturuyor.

Gençlerimize hayal etmeyi öğretip, hayal ettikleri geleceği inşa edebilecekleri bir dünya bırakmalıyız diyen BistTalks söyleşileri, Türkiye'nin en büyük gençlik festivali İstanbul Gençlik Festivali kapsamında Borsa İstanbul'un sponsorluğu ile Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi' nde"Hayal Edenler" temasıyla gençlerle buluşuyor.

BistTalks söyleşi alanında; İstanbul Gençlik Festivali Danışma Kurulu Başkanı Bilal Erdoğan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal , İstanbul Valisi Vasip Şahin ve İstanbul Gençlik Festivali Genel Koordinatörü Taha Ayhan konuşma yaparak gençlerle buluştular.

İSTANBUL GENÇLİK FESTİVALİ DANIŞMA KURULU BAŞKANI SN. BİLAL ERDOĞAN,

"Buradaki bütün organizasyon, etkinlikler genç kardeşlerimizin kendi emekleriyle, kendi tasarlamalarıyla, hayal güçleriyle ortaya koyduğu etkinliklerdir. Onun için 'İstanbul Gençlik Festivali kimin festivali' diyorsanız; İstanbul'un gençlerinin festivalidir diyeceğiz. Emeği geçen bütün genç kardeşlerime teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Daha sonrasında Sosyal Girişimci Duygu Kayaman, Global Agency Kurucu CEO' su İzzet Pinto ve İTÜ Kutup Araştırmaları Uyg-Ar Merkez Müdürü Burcu Özsoy ilham veren, motive eden, harekete geçmek için teşvik eden hikayeler ve anekdotlarla gençlerle buluştular.

3 Mayıs Perşembe günü BistTalks söyleşi alanında; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, GP-Trust Kurucusu Pınar Eczacıbaşı, Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) Türkiye Ofisi Direktörü Numan Özcan, Koç Holding İnsan Kaynakları Direktörü Özgür Burak Akkol, Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Ziya Altunyaldız, Dünya Ekonomik Forumu Başkan Yardımcısı, Dördüncü Sanayi Devrimi Merkezi Başkanı Murat Sönmez, Ultra Maraton Sporcusu Bakiye Duran ve Borsa İstanbul A.Ş. Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Himmet Karadağ gençlerle buluşarak hayallerine ortak olacaklar.

Eğer sen de hayal kurmaya hazırsan o ilk tuğlayı birlikte koymak için 6 Mayıs tarihine kadar, Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde BistTalks seni bekliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Borsa İstanbul Bilal Erdoğan Avrasya Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title