Haberler

Türkiye'nin Değişim Sürecinde Sivil Toplum Kuruluşları'nın Yeri ve Önemi" Paneli

Eskişehir'de "Türkiye'nin Değişim Sürecinde Sivil Toplum Kuruluşları'nın yeri ve önemi" konulu panel gerçekleştirilecek.

Eskişehir'de " Türkiye'nin Değişim Sürecinde Sivil Toplum Kuruluşları'nın yeri ve önemi" konulu panel gerçekleştirilecek.

İlim Yayma Cemiyeti'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye'nin değişim sürecine ve 2023 vizyonuna katkı sağlayacak olan sivil toplum örgütlerinin yeni rollerin de tartışılacağı panelin iki gün süreceği ifade etti.

Panelde, İlim Yayma Cemiyeti Genel Başkanı Yusuf Tülün, Türkiye Eğitim ve Gençliğe Hizmet Vakfı Genel Başkanı Arzu Akalın, Ensar Vakfı Genel Müdürü Hüseyin Kader, İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği Genel Başkanı Hüseyin Korkut, Sivil Dayanışma Platformu Genel Başkanı Ayhan Ogan, sivil toplum kuruluşlarının Türkiye'de yaptıkları ve yapacakları çalışmaları ve bu çalışmaların toplumsal yaşama olan olumlu tesirleri hakkında katılımcıları bilgilendirecek.

Panel 15 Şubat'ta Kütahya'da, 16 Şubat'ta ise Eskişehir'de gerçekleştirilecek.

Kaynak: AA / Yerel

Eskişehir Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title