Haberler

Türkiye'nin Altın Markaları Ödüllendirilecek!

Güncelleme:

İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi etkinlikleri çerçevesinde bu yıl ikincisi düzenlenecek olan "II. Türkiye Altın Marka Ödülleri" halk oylaması sonuçlandı.

Kıyasıya rekabetin yaşandığı oylamada 990 bin 577 oy kullanıldı. Türkiye'nin global ve yerel markalarını bir araya getiren dev organizasyonda; ödüller, 17 Aralık'ta sahiplerini bulacak. 1 Ekim - 1Kasım tarihleri arasında 23 dalda yapılan halk oylaması sonucunda ödüllerin verileceği görkemli törenin sunuculuğunu, ünlü mankenler Özlem Yıldız ve Şenol İpek yapacak. Türk ekonomi ve iş dünyasını, 17 Aralık'ta ağırlayacak olan II. Türkiye Altın Marka Ödülleri, Hilton İstanbul Bomonti Hotel & Conference Center'de gerçekleşecek.

Türk markalarının adını, dünyaya en iyi şekilde duyurmayı hedefleyen Türkiye Altın Marka Ödülleri Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Delibaş: "Ödül töreninin amacı; ülkemizin önemli markalarının, Türkiye ve dünyadaki bilinirliğini artırmak ve hak ettiği yere ulaşmasını sağlamaktır. Kendi markalarımıza sahip çıkarak tüm dünyaya gücümüzü göstermek istiyoruz. Bu nedenle bu tür etkinliklerin, halkımızın markalarına sahip çıkması adına fırsat olacağını düşünüyoruz. 1 Ekim - 1 Kasım tarihleri arasında avrupaekonomigazetesi.com üzerinden yapılan halk oylaması sonuçları açıklandı. Tertip komitesinin belirlediği özel ödülleri ise ödül töreninden 1 hafta önce açıklayacağız." dedi. Türkiye'nin, dünya ekonomisinde ilk 10 ülke arasında yer aldığını ve Türk markalarının artık dünyanın her yerinde görüldüğünü belirten Delibaş, tüm Türkiye'nin tek vücut olarak markalarına sahip çıkması ve yerli markaların gücünü bilmesi gerektiğinin altını çiziyor.

II. Türkiye Altın Marka Ödülleri Halk Oylaması Sonuçları

Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı – Hüseyin Sözlü – Adana BŞB

Yılın İş Adamı – Sadettin Saran

Yılın Ceo'su – Erden Timur

Yılın Süper Markası – Günaydın Et

Yılın İletişim Markası – Turkcell

Yılın Bankası – Garanti

Yılın Giyim Markası – Altınyıldız

Yılın Otomobil Markası – Volkswagen

Yılın İnşaat Markası – Saygın Yapı İnşaat

Yılın Enerji Markası – Alpet

Yılın Gıda Markası – Torku

Yılın İçecek Markası – İdeal Su

Yılın Havayolu Markası – THY

Yılın TV Markası – Tv8

Yılın Medya Markası – Demirören Medya

Yılın Sağlık Markası – Medipol

Yılın Seyahat Acentası – Jolly Tur

Yılın Turizm Markası – Azka Otel

Yılın Televizyoncusu – Nazlı Çelik

Yılın Ekonomi Yazarı – Nedim Türkmen

Yılın STK'sı – Tümkiad

Yılın Makarna Markası – Arbella

Yılın Restaurantlar Zinciri – Tavuk Dünyası

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title