Haberler

Türkiye Muhtarlar Derneği Düziçi Şubesi'nden İftar

Türkiye Muhtarlar Derneği Düziçi Şubesi iftar yemeği verdi.

Türkiye Muhtarlar Derneği Düziçi Şubesi iftar yemeği verdi.

Türkiye Muhtarlar Derneği Düziçi Şube Başkanı Samet Aksoy, Bizim Sofra Lokantası'nda verilen yemekteki konuşmasında, iftara katılanlara teşekkür ederek, birlik ve beraberlikten duyduğu memnuniyetini ifade etti.

Kaymakam Şengök ise derneğin daveti için teşekkür ederek, "Muhtarlarımızın bu birlik ve beraberliğini kendi meslektaşlarınız arasında başka ilçelere örnek olduğunuzu duyuyoruz. Birlik ve beraberliğin en güzel örneği muhtar arkadaşların kendi aralarındaki diyalogları ve muhabbetleridir. Ben tekrar böyle bir iftar yemeği düzenlediği için başta dernek başkanımız olmak üzere bütün muhtarlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

İftara, 22. Dönem AK Parti Osmaniye Milletvekili Mehmet Sarı, İl Genel Meclis Üyeleri Fevzi Kamalı, İbrahim Çerçi, Mustafa Demirel, Ahmet Düldül, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Ziya Körkü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sarı, Malmüdürü Şevket Durman, Tapu Sicil Müdürü Ali Özkalaycı, Özel İdare Müdürü Yüksel Şenöz, TEDAŞ İşletme Başmühendisi Bahadır Gök, Düziçi Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Ali Galp Mart, Düziçi Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Hilmi Yıldız, CHP Düziçi İlçe Başkanı Durdu Göl, derneğe üye köy ve mahalle muhtarları katıldı.

- OSMANİYE

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title