Haberler

    Türkiye Kupası'nda Kura Torbaları Belli Oldu

    Bu turda rakiplerine üstünlük sağlayan 27 takım ve Spor Toto Süper Lig'den gelen 5 takım gruplarda mücadele etme hakkını kazandı.

    Kupada bugün oynanan karşılaşmalarda Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor, FBM Makina Balçova Yaşam Spor, Adana Demirspor, Manisaspor ve İstanbul Başakşehir gruplarda mücadele etme hakkını elde etti.

    Spor Toto Süper Lig'de geçen sezon ilk 5 sırada yer alan Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve Sivasspor statü gereği doğrudan gruplarda mücadele edecek.

    Kupada grup kuraları, 7 Kasım Cuma günü saat 14.00'te çekilecek...

    İŞTE KURA ÇEKİMİ ÖNCESİ 32 TAKIMIN YER ALDIĞI TORBALAR

    1.TORBA

    Fenerbahçe

    Galatasaray

    Beşiktaş

    Trabzonspor

    Sivasspor

    Karabükspor

    Bursaspor

    Gençlerbirliği

    2. TORBA

    Akhisar Belediye

    Torku Konyaspor

    Eskişehirspor

    Çaykur Rizespor

    Gaziantepspor

    İstanbul Başakşehir

    Mersin İdman Yurdu

    Kayserispor

    3. TORBA

    Samsunpor

    Manisaspor

    Adana Demirspor

    Gaziantep BBSK

    Altınordu

    Giresunspor

    Ankaragücü

    Diyarbakır BBSK

    4. TORBA

    Sarıyer

    Keçiörengücü

    Centone Karagümrük

    Tuzlaspor

    Dört Eylül Belediyespor

    Balçova Yaşamspor

    Bayburt Grup Özel

    Cizrespor

    NTVSpor

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Türkiye Kupası Fenerbahçe Bayburt Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title