Haberler

    Türkiye Kupası Finalinde Passolig'le Giriş Uygulanacak

    Güncelleme:

    Diyarbakır'da düzenlenecek Türkiye Kupası finalinde ilk kez Passolig sistemi uygulanacak.

    Passolig Genel Müdürü Ceyhun Kazancı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Diyarbakır'da oynanacağı açıklanan Türkiye Kupası finalinde Süper Lig'de olduğu gibi tarafsız sahada oynanacak finalde ilk kez e-bilet uygulanacağını açıkladı. Kazancı, bu amaçla Diyarbakır'da yapılan yeni stadın alt yapısını Passolig biletlerine uygun hale getirmeye hazırlandıklarını söyledi.

    Kayseri'de spor yazarları ve muhabirleriyle bir araya gelen, Kayserispor Basın sözcüsü Hasan Eskici'nin de katıldığı toplantıda görüşlerini dile getiren Passolig Genel Müdürü Ceyhun Kazancı, Süper Lig'de bu sezon yüzde 119 artışla Kayserispor'un seyirci sayısını en fazla artıran kulüp olduğunu, sarı kırmızılı kulübü bir diğer renktaşı Evkur Yeni Malatyaspor'un ikinci, Teleset Akhisarspor'un ise 3. olduğunu söyledi. Spor- Toto Süper Ligi'nde 26 hafta geride kalırken, stadyumlarda seyirci artışının hızla devam ettiğini söyleyen Ceyhun Kazancı, "Spor Toto Süper Ligi'ndeki seyirci ortalaması 12 bin 926'ya ulaştı. Böylece geçen sezon genel ortalaması 8 bin 940'ı şimdiden yüzde 44.5 geçmiş olduk. Kayserispor Süper Lig'de üç büyüklerden sonra seyirci sayısını en fazla artıran takım oldu" dedi.

    "E-BİLET UYGULANACAK"

    Kazancı; A Milli Futbol Takımı'nın maçlarında, Türkiye Süper Kupası'nda ve Ziraat Türkiye Kupası'nda kağıt bilet uygulamasının yanlış olduğunu ve bu konudaki eleştirilere katıldığını söyledi. TFF'nin aldığı kararla Süper lig Süper finali ile Türkiye Kupası finalinin bu sezon e-bilet ile izleneceğine dikkati çeken Kazancı, "Geçen sezon Beşiktaş-Konyaspor arasında oynanan final maçı sırasında ve sonrasında yaşanan olaylar da gözönüne alındı. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı gibi Türkiye Kupası finali Diyarbakır'da oynanacak. O nedenle Diyarbakır'da yeni yapılan stada e-bilet uygulamasına uygun bir alt yapıyı hazırlıyoruz. Önümüzdeki iki aylık süreçte bu alt yapıyı kurup, çalıştıracağız. Final müsabakalarında E-Bilet uygulaması için 2 aylık zamana ihtiyacımız var" diye konuştu

    "TELEFON ÜZERİNDEN PASSOLİG MAÇINA GİRİŞTE REKOR FB'DE"

    Passolig Genel Müdürü Kazancı, akıllı telefon uygulaması ile passolig üzerinden maça giriş oranının yüzde 15'e yükseldiğini, bu konudaki rekorun yüzde 18 ile Fenerbahçe taraftarında olduğunu bildirdi. Ceyhun Kazancı, "Passolig kullanıcıları, kartları yanlarında olmadan veya yeni kayıt olmuşsa kartı gelinceye kadar akıllı telefon üzerinden maça giriş yapabilirler. Şu anda bu uygulama yüzde 15 dolayında. Giderek artmasını bekliyoruz" dedi

    "BLOK CEZA YERİNE FERDİ CEZA UYGULANMALI"

    Kayserispor Basın sözcüsü Hasan Eskici'nin de katıldığı toplantıda tribünlere blok ceza verilmesine kendisinin de karşı olduğunu belirten Ceyhun Kazancı, " Küfür eden, sahaya yabancı cisim atan 6222 sayılı Spor'da Şiddetin Önlenmesine dair kanunu aykırı hareket edenlere toplu yani blok ceza yerine ferdi ceza uygulanması görüşüne katılıyorum. Bu konuda kulüplerden ve taraftarlardan çok yoğun istek alıyoruz. Sahalara yabancı cisim atan veya kavga edenler yarım saat içinde bulunup alınıyor. Ancak, küfürde öyle değil, ses eşlendirilmesi gerekli. Hukuki bir konu ortaya çıkıyor. O nedenle bizde şahsi cezadan yanayız" diye sözlerini tamamladı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Türkiye Kupası Diyarbakır Ceyhun Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title