Haberler

Türkiye Kulüplerarası Takım Karate Şampiyonası son gün müsabakalarıyla tamamlandı

Güncelleme:

Yalova'da gerçekleştirilen Türkiye Kulüplerarası Takım Karate Şampiyonası, büyükler kategorisinde yapılan son gün müsabakalarıyla tamamlandı.

Yalova'da gerçekleştirilen Türkiye Kulüplerarası Takım Karate Şampiyonası, büyükler kategorisinde yapılan son gün müsabakalarıyla tamamlandı.

Türkiye Karate Federasyonunun 2021 yılı faaliyet programında bulunan ve Yalova Belediyesinin desteklediği Kulüplerarası Takım Karate Şampiyonası, 90. Yıl Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında sadece kata müsabakalarının yapıldığı şampiyonanın son gününde, büyükler kategorisinde sporcular tatamiye çıktı.

Toplam 186 takımın yarıştığı erkeklerde şampiyonluğu Kağıthane Belediyespor elde ederken, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ikinci, Ankara EGO Spor ile Gaziosmanpaşa Belediyespor ise üçüncü sırayı aldı.

109 takımın yarıştığı kadınlar kategorisinde ise şampiyonluk ipini Ankara Başkent Çınarspor göğüsledi. Gaziosmanpaşa Belediyespor'un ikinci olduğu şampiyonada, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Afyon Şampiyonlar da üçüncülüğü paylaştı.

Dereceye girenlere ödüllerinin verilmesiyle şampiyona sona erdi.

Kaynak: AA / Spor

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Türkiye Ankara Yalova Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title