Haberler

Türkiye Kulüpler Arası Atletizm 1. Ligi

İzmir'de Bugün Başlayan Türkiye Kulüpler Arası Atletizm 1. Ligi 1. Kademe Yarışlarında Fenerbahçe Fırtınası Esti. Fenerbahçe Atletizm Şube Kaptanı Fikret Çetinkaya, Türk Atletizmin Fenerabahçe Spor Kulübü'ne Çok Şey Borçlu Olduğunu Söyledi.

İzmir'de bugün başlayan Türkiye Kulüpler Arası Atletizm 1. Ligi 1. Kademe yarışlarında Fenerbahçe fırtınası esti. Fenerbahçe Atletizm Şube Kaptanı Fikret Çetinkaya, Türk atletizmin Fenerabahçe Spor Kulübü'ne çok şey borçlu olduğunu söyledi.

İzmir Atatürk Stadı'nda bugün başlayan yarışlara 62 kişilik sporcu kafilesi ile katılan Fenerbahçe Spor Kulübü, ilk gün yarışlarında fırtına gibi esti. 100 metre engelli bayanlarda 12.94 derecesiyle birinicilik elde eden 22 yaşındaki Nevin Yanıt, Fenerbahçe forması altında ilk yarışında birincilik elde ettiği için mutluluk duyduğunu ifade etti.

110 metre engelli erkeklerde ise 14.34'lük derecesiyle birinciliği 7 yıldır kulübü Fenerbahçe'ye kazandıran 26 yaşındaki Çağlar Kahramanoğlu ise başarısını Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a hediye ederek, olimpiyatlarda da başarı elde edeceğine inandığını söyledi.

İlk güne iyi dereceler ile fırtına gibi başlayan Sarı-lacivertli sporcular, yarın devam edecek yarışlarda da başarı göstererek şampiyon olmak istediklerini ifade ettiler.

Fenerbahçe Spor Kulübü Atletizm Şube Kaptanı Fikret Uçkan, kulüp olarak yarışların favorisi olduklarını belirterek, "Fenerbahçe Kulübü atletizme yaptığı yatırımlar ve yetiştirdiği sporcular ile Türk atletizminin gelişmesine büyük katkı sağlamıştır. Bu yüzden Türk atletizmi Fenerbahçe'ye çok şey borçludur" dedi.

(FH-YK-KÇ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title