Haberler

Türkiye Kalkınma Bankası Kars'ta Toplantı Yapacak

Türkiye Kalkınma Bankası'nın (TKB) anonim şirketlere sağladığı kredi imkanlarına ve tanıtımına ilişkin olarak, Kars'ta "Kredi Bilgilendirme Toplantısı" yapılacak.

Devlet Su İşleri Toplantı Salonu'nda 23 Ocak Pazartesi günü yapılacak olan toplantıya, TKB Genel Müdürü Abdullah Çelik, Kredi Pazarlama Müdürü Ali Cemal Ünen ve Kredi Pazarlama Müdürlüğü'nden uzman Hakan Ay ile Kıdemli Amir Ali Saka da katılacak.

TKB'den yapılan açıklamada, TKB'nin imalat sanayi, eğitim, turizm, sağlık ve enerji sektörlerindeki firmaların finansmanına gerek kendi kaynakları, gerekse yurt içi ve yurt dışından sağlamış olduğu iç ve dış kredilerle destek olmaya devam ettiği belirtildi. Açıklamada ayrıca, çeşitli kaynaklardan YTL ve yabancı para cinsinden krediler kullandırıldığı ifade edildi.

Açıklamada, TKB kaynaklı yatırım kredilerinin, 2 yıl ödemesiz 5 yıla kadar vadeli, işletme kredilerinin ise 1 yıl ödemesiz 3 yıla kadar vadeli olarak, halihazırda YTL bazında değişken faiz oranıyla kullandırıldığı vurgulandı.

(BA-İRT-ÖZ-ÖZ-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title