Haberler

Türkiye İzmir için tek yürek - KONYA

Güncelleme:

Yardımların toplandığı çadır Vatandaşların çeşitli bağışta bulunması Görevlilerin malzeme getiren vatandaşlara yardımcı olması Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir ile Belediye Başkanı Adil Bayındır'ın battaniye bağışında bulunması Kaymakam Yusuf Özdemir'in açıklaması Belediye Başkanı Adil...

Yardımların toplandığı çadır

Vatandaşların çeşitli bağışta bulunması

Görevlilerin malzeme getiren vatandaşlara yardımcı olması

Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir ile Belediye Başkanı Adil Bayındır'ın battaniye bağışında bulunması

Kaymakam Yusuf Özdemir'in açıklaması

Belediye Başkanı Adil Bayındır'ın açıklaması

Vatandaşlarla röportaj Türkiye İzmir için tek yürek

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, İzmir'de yaşayan depremzedelere yönelik düzenlenen yardım kampanyasına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Afad Başkanlığı'nın Konya Valiliği ile birlikte yürüttüğü yardım kampanyası çerçevesinde Beyşehir'de Anıt meydanında kurulan çadırlarda depremzedelere ulaştırılmak üzere yardımsever vatandaşlar tarafından bağışlanan yeni battaniye ve standart gıda koliler toplanıyor.

Kampanya çerçevesinde makbuz karşılığında vatandaşlar nakit para yardımında da bulunabiliyor.

Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir ve Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır da yardım çadırlarını ziyaret ederek depremzedeler için birer battaniye yardımında bulundu.

Yürütülen yardım çalışmaları hakkında yetkililerden bilgiler alan Kaymakam Özdemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçede devam eden yardım kampanyasının Beyşehir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Beyşehir Belediyesi'nin işbirliğinde gerçekleştirildiğini belirtti.

Beyşehir halkının ve ilçede faaliyet gösteren sivil toplum ve yardım kuruluşlarının da kampanyaya çok büyük ilgi gösterdiğini vurgulayan Kaymakam Özdemir, "İzmirlilerin acılarını paylaşmak adına Beyşehir halkı olarak yardım eli uzatıyoruz. Acılarını yok edemeyiz ama onlara moral ve destek olabiliriz. Beyşehir halkı olaya çok duyarlı davrandı. Kısa bir süre içinde oldukça çok fazla malzeme topladık. Yapılan bu yardımları en kısa sürede toplayıp, Cuma günü göndermeyi planlıyoruz." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Beyşehir Konya İzmir AFAD Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title