Haberler

    Türkiye İzlanda'ya Karşı

    Türk Milli Takımı, gruptaki ilk maçında yarın İzlanda ile karşılaşacak.

    19 Yaş Altı Milli Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası elemeleri 1. turunda ilk maçını yarın İzlanda ile yapacak.

    Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) yapılan açıklamaya göre, Hırvatistan'da düzenlenecek turnuvada ay-yıldızlı takım, Hrvatski Vtezovi Stadı'nda TSİ 15.00'da başlayacak maçta İzlanda ile karşılaşacak.

    İzlanda, Hırvatistan ve Estonya ile birlikte 3. Grup'ta yer alan Türkiye, diğer maçlarını 9 Ekim'de Estonya, 12 Ekim'de de Hırvatistan ile yapacak.

    Toplam 52 takımın dörderli olarak 13 gruba ayrıldığı 1. eleme turunda, gruplarını ilk iki sırada tamamlayan ekipler ile tüm gruplar arasında en iyi üçüncü ve ülke puanı en yüksek olan İspanya, elit tura yükselecek. Mart 2015'te düzenlenecek ve toplam 28 takımın dörderli 7 gruba ayrılacağı elit turda ise, gruplarını lider tamamlayan 7 ekip, 2015 yazında Yunanistan'da yapılacak Avrupa Şampiyonası'na katılmaya hak kazanacak. Evsahibi Yunanistan finallere direkt katılacak.

    Teknik direktör Vedat İnceefe yönetimindeki milli takımın aday kadrosunda şu futbolcular yer alıyor:

    Sabit Hakan Yılmaz (Adanaspor) Mustafa Batuhan Altıntaş, Ertuğrul Ersoy, Enes Ünal (Bursaspor), Egemen Zengin, Melih Okutan (Fenerbahçe), Hüseyin Altuğ Taş, Çetin Turan (Galatasaray), Oğulcan Çağlayan (Gaziantepspor), Burak Bekaroğlu (Sakaryaspor), Doğan Erdoğan (Samsunspor), Emre Koyuncu (Tarsus İdmanyurdu), Uğurcan Çakır (Trabzonspor), Burak Can Çamoğlu (Borussia Dortmund), Orkan Çınar (Greuther Fürth), Sefa Nihat İşçi (Zulte Waregem), Mert Öztürk, Mete Çelik (Stuttgart).

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Hırvatistan İzlanda Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title