Haberler

Türkiye-isviçre Maçının Heyecanına Dayanamadı

Türkiye'nin İsviçre'yi Son Dakika Golü ile 2-1 Mağlup Ettiği Karşılaşma Sonrası Heyecan İçinde Evine Gelen Bir Genç, Gece Fenalaşmasının Ardından Kaldırıldığı Hastanede Hayatını Kaybetti.

Türkiye'nin İsviçre'yi son dakika golü ile 2-1 mağlup ettiği karşılaşma sonrası heyecan içinde evine gelen bir genç, gece fenalaşmasının ardından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Fatih Mahallesi'nde komşularında Türkiye-İsviçre maçını izleyen ve son dakika golü ile gelen galibiyet sonrası sevinç içinde evine gelen Murat Ensar Atalar (22) duş alarak yatağa girdi. Gece geç saatlerde yatağında fenalaşan Atalar, evdeki yakınları tarafından Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Atalar, burada tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Atalar'ın, yapılan ilk otopsisinde ölümü ile ilgili herhangi bir bulguya rastlanılmadı.

Yakınları, 22 yaşındaki gencin daha önce maç izlerken birkaç kez rahatsızlandığını ve kalbinde ağrı hissettiğini babası Yusuf Atalar'a söylediğini bildirdi. Atalar'ın kalp krizinden ölmüş olabileceği şüphesi üzerinde duruluyor. Daha önce herhangi bir rahatsızlığı bulunmayan Atalar'ın kesin ölüm nedeninin yapılan tetkikler sonrası netlik kazanacağı belirtildi.

(BK-ÖS-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title