Haberler

Türkiye Huzur-Arife" Uygulaması

Türkiye genelinde gerçekleştirilen "Türkiye Huzur-Arife" uygulaması, Balıkesir ve 20 ilçesinde eş zamanlı olarak yapıldı.

Türkiye genelinde gerçekleştirilen "Türkiye Huzur-Arife" uygulaması, Balıkesir ve 20 ilçesinde eş zamanlı olarak yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı asayiş, terör, narkotik, kaçakçılık organize, mali şube, özel harekat polislerinin katıldığı uygulama "sabit yol uygulaması" ve "umuma açık yer uygulaması" şeklinde 2 aşamalı gerçekleştirildi.

Merkez ve ilçelerinde asayiş denetimi yapan ekipler, şüpheli araçları durdurarak araçların içini kontrol etti, sürücü ve yolcuları Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolünden geçirdi. 25 sabit uygulama noktalarında, ekipler şüpheli görülen kişileri durdurarak üst araması yaptı. Uygulama kapsamında durdurulan bazı araçlara, eksik evrak nedeniyle ceza kesildi ve çekiciyle otoparka götürüldü.

56 ekibin destek verdiği yol ve umuma açık yer denetimlerinde bin 541 kişinin GBT sorgusu yapıldı, 254 araç kontrol edildi, 9 aracın sürücüsüne cezai işlem uygulandı ve 4 araç ise trafikten men edildi.

Denetimlerin devem edeceği bildirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Balıkesir Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title