Haberler

Türkiye Havasına Marka Tescil Belgesi

Güncelleme:

Türk Patent Enstitüsü, hediyelik eşya ve dekorasyon sınıfında Türkiye Havasına marka tescil belgesi verilmesini onayladı.

Girişimci A. Halim KARS, Antalya Havası ve Konsantre Türkiye Havası adlı ürünlerinin marka tescil belgesini alarak, Türkiye'nin havasını satmaya başladı.

Marka tescil süreçlerinde marka ve patent ofisi Acar Patent ile çalışan Girişimci A. Halim KARS, Antalya Havası ve Türkiye Havası markalı ürünlerinin birçok ünlü tarafından da talep gördüğünü söylüyor.

Airstock ismi ile de marka tescil başvurusu yapılan ürün, internet sitesinde alternatifler sunarak, online alışveriş ile sipariş verebilme seçeneğini de hizmetleri arasında sunuyor.

007 James Bond da Türkiye Havası satın almış

Bir espri ürünü olan ve hediyelik eşya olarak satılan marka, Türkiye ve daha birçok ülkeden sipariş aldığı gibi, memleketlerinden uzak kalan ve turistik amaçlı ziyarete gelen insanlarında ilgisini çekiyor.

Çekimlerinin bir kısmı İstanbul' da devam eden 007 James Bond Skyfall filminin başrol oyuncusu Daniel Craig' de Türkiye Havasını satın alanlar arasında.

Her fırsatta İstanbul ve Türkiye'ye hayranlığını dile getiren Daniel Craig 20 adet hediyelik Türkiye Havasını ülkesine götürmüş.

Çok akıllıca bir tescil

Acar Patent marka tescil uzmanı İlknur Kurnaz Can ürünün özellikle yurtdışında yaşayan insanlar için anlamlı bir hediye olduğunu ve bu keyifli ürünü tescillemenin Acar Patent ailesi olarak mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

James Bond İstanbul Antalya Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title