Haberler

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonundan Erkoç'a Ödül

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu her yıl kültür sanat ve sporda yılın en başarılı ve örnek insanlarını gençlerin gözüyle değerlendiriyor ve ödüllendiriyor.

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu her yıl kültür sanat ve sporda yılın en başarılı ve örnek insanlarını gençlerin gözüyle değerlendiriyor ve ödüllendiriyor. 2015 yılının en başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç seçildi.

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu, Türkiye'de 81 ilde eğitim faaliyeti veren üniversitelerde bağımsız bir şekilde yapılan araştırmalar ve anketler sonucunda yılın örnek ve en başarılı Büyükşehir Belediye Başkanını belirliyor.

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu tarafından üniversitelerde yapılan araştırmalar ve anketler sonucunda 2015 yılının en başarılı ve örnek kişisi olarak Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç seçildi.

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu tarafından gençler arasında yapılan anketler ve araştırmalar sonucunda daha önceki yıllarda seçilen yılın en başarılı ve örnek Büyükşehir Belediye Başkanlarının isimleri şöyle:

"2010 yılı CHP'li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, 2011 yılı AK Parti'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 2012 yılı CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 2013 yılı CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 2014 yılı MHP'li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fatih Mehmet Erkoç Kahramanmaraş Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title