Haberler

Türkiye Gençlik Ve Kurtuluş Kupası Artistik Buz Pateni Ve Senkronize Şampiyonası Sona Erdi - Milenyum Spor Kulübü Birinci Oldu

Türkiye Gençlik ve Kurtuluş Kupası Artistik Buz Pateni ve Senkronize Şampiyonası İzmit'te sona erdi.

Türkiye Gençlik ve Kurtuluş Kupası Artistik Buz Pateni ve Senkronize Şampiyonası İzmit'te sona erdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Olimpik Buz Sporları Sarayında minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde yapılan şampiyonaya, İstanbul, Bursa, Ankara, Kocaeli, İzmir, Denizli ve Muğla illerindeki 15 kulüpten 120 sporcu katıldı.

Genel klasmanda 111 puan toplayan Milenyum Spor Kulübü takım halinde birinci olurken, 99 puan alan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü ikinci ve 85 puan toplayan Metropol Buz Sporları Kulübü ise üçüncü sırayı aldı.

Büyükler kategorisine bayan sporcular katılmazken, erkeklerde ise yarışmaya tek sporcu olarak katılan Bursa Tek Patenspor Kulübü'nden Alperen Gönder birinci oldu.

Takım oluşturulamadığı için sekronize yarışları yapılmazken, kategorilerinde ilk üç dereceye giren sporcular ise şöyle:

Minik Bayanlar:

---------------

1-Sinem Kuyucu (Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor)

2-Pınar Sancak (Milenyum Spor)

3-Asiye Çağla Demirsal (Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor)

Minik Erkekler:

---------------

1-Berk Akalın (Bursa Tek Patenspor)

2-Osman Akgün (Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor)

3-Burak Demirboğa (Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor)

Yıldız Bayanlar:

----------------

1-Birce Atabey (Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor)

2-Ayşe Özcan (Metropol Buz Sporları)

3-Aybike Kahraman (İstanbul Gençlikspor)

Yıldız Erkekler:

----------------

1-Özgür Yeşilöz (Metropol Buz Sporları)

2-Salih Bahadır Aydın (İzmir Büyükşehir Belediyespor)

3-Engin Ali Artan (Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor)

Genç Bayanlar:

--------------

1-Ekin Doğanay (Milenyum Spor)

2-Buse Coşkun (İstanbul Paten)

3-Rengin Günaydın (Altın Patenciler Spor)

Genç Erkekler:

--------------

1-Kutay Eryoldaş (Milenyumspor)

2-Cemal Ersin (Milenyumspor)

3-Murat Can Kayabaş (Milenyumspor)

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title