Haberler

Türkiye Genç İş Adamları Derneği'nin Avrupa Birliği çıkarması

Güncelleme:

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Genel Başkanı Anıl Alirıza Şohoğlu ve beraberindeki TÜGİAD Heyeti, asil üyesi olduğu YES For Europe Genel Kurulu için Brüksel'e uçtu.

Avrupa Genç İş Adamları Konfederasyonu (YES for Europe)'nun Genel Kurulu Belçika'nın başkenti Brüksel'de gerçekleşti. Avrupa'da 20'den fazla ülkenin üyesi olduğu Avrupa Genç İş Adamları Konfederasyonu YES for Europe'un Genel Kurulu'na katılmak üzere Brüksel'e hareket eden TÜGİAD heyeti, YES for Europe Genel Kurulu'nun yanı sıra bir dizi temaslarda bulundu.

Yoğun iş birliğinde olduğu TÜSİAD'ın Brüksel temsilciliği ziyareti ile başlayan temaslar üç gün sürdü. Avrupa'daki Türk iş dünyasının faaliyetleri, Business Europe ve Avrupa Birliği projeleri, hakkında bilgi edinen heyet, TÜGİAD'ın Avrupa'daki organizasyonu ve politikasını TÜSİAD ile paylaştı.

TÜGİAD Heyeti temaslarının ikinci gününde, üyesi olduğu ve bünyesinde 500.000'den fazla şirket bulunan YES for Europe (Avrupa Genç İş Adamları Konfederasyonu) genel kuruluna katıldı. Genel Kurulun gerçekleştiği saatlerde heyetin bir bölümü ihracat ve yatırım ajansı olan Hub Brussels ile görüştü.

Heyet ziyaretinin son günü, T.C. Avrupa Birliği Daimi Temsilcisi; Büyükelçi Mehmet Kemal Bozay, T.C Brüksel Büyükelçisi Levent Gümrükçü ve Avrupa Komisyonu Komşuluk Politikası ve Genişleme Müzakereleri Genel Müdürlüğü Türkiye Masası Şefi Bernard Brunet ile gerçekleştirilen temaslarla yoğun bir şekilde geçti.

TÜGİAD Genel Başkanı Anıl Alirıza Şohoğlu "İhracatımızın %60'ını Avrupa Bölgesine gerçekleştiriyoruz, bu nedenle en büyük ticari ortağımız Avrupa Birliği ile olan ilişkilerimizin artarak devam etmesi hedefiyle, TÜGİAD olarak çalışmalarımızı azimle sürdürmekteyiz. Üyesi olduğumuz ve aktif olarak TÜGİAD ve Türkiye tanıtımı yaptığımız uluslararası kurumlar üzerinden Avrupa Birliği'ndeki genç iş adamlarına, Türkiye'nin ve TÜGİAD'ın vizyonunu anlatmaya devam edeceğiz. Türkiye Avrupa Birliği için, Avrupa Birliği de Türkiye için vazgeçilmez bir ortaktır'' diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Avrupa Birliği Brüksel Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title