Haberler

Türkiye Genç Bayanlar Futbol Şampiyonası

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi Bayan Futbol Takımı, İkinci Maçından Karşılaştığı Ankara Bağlum Belediyesini Yenerek Gruptan Çıkmayı Garantiledi.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Bayan Futbol Takımı, ikinci maçından karşılaştığı Ankara Bağlum Belediyesini yenerek gruptan çıkmayı garantiledi.

Bolu'da gerçekleştirilen Türkiye Genç Bayanlar Futbol Şampiyonası'nda Ereğli Belediyespor Genç Bayan Futbol Takımı, Ankara Bağlum Belediyesini 4-0 yenerek gruptan çıkmayı garantiledi. Turnuvanın kendileri için çok güzel gittiğini söyleyen Ereğli Belediyesi Genç Bayan Futbol Takımı hocası Yıldıray Ağar, "Ereğli'yi en iyi şekilde temsil ettik. Kızlarımız çok güçlü takımları hiç zorlanmadan yendi. Hepsini kutluyorum. Ankara Gazi Üniversitesini yendiğimizde gruptan lider olarak çıkacağız. Kızlarımızla ne kadar iftihar etsek azdır. Çok fedakarca oynadılar ve Türkiye'de ilk 14 takım arasına girdiler" dedi.

Güçlü takımlarla mücadele eden Ereğli Belediyespor Genç Bayan Futbol Takımı, Ankara Gazi Üniversitesi'yle yapacağı maçı da kazandıkları takdirde gruptan lider olarak çıkacaklar.

(BA-ET-MFS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title