Haberler

Türkiye, FIFA Sıralamasında 1 Basamak Geriledi

Güncelleme:

A Milli Futbol Takımımız, FIFA dünya sıralamasında 1 basamak gerileyerek 39'unculuğa düştü.

A Milli Futbol Takımı, FIFA dünya sıralamasında 39'unculuğa düştü.

FIFA'nın internet sitesinden açıklanan kasım ayı dünya sıralamasına göre ay-yıldızlılar, bir basamak gerileyerek 39. sıraya yerleşti. Belçika, geçen ay olduğu gibi zirvede yer aldı. Fransa 2'nci, Brezilya da 3. sıradaki yerini korudu.

SUDAN EN FAZLA YÜKSELEN TAKIM OLDU

Sudan, 8 basamak birden atlayarak 127. sıraya çıktı ve ayın en fazla yükselen takımı oldu. Bir sonraki FIFA dünya sıralaması, 20 Aralık'ta açıklanacak.

Sıralamada ilk 10'a giren ülkeler şöyle:

  1. Belçika
  2. Fransa
  3. Brezilya
  4. Hırvatistan
  5. İngiltere
  6. Portekiz
  7. Uruguay
  8. İsviçre
  9. İspanya
  10. Danimarka
Kaynak: AA / Spor

A Milli Futbol Takımı Belçika Fransa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak? Muharrem ayı ne zaman 2024?
500

Yorumlar (12)

DELİRIZA:

TÜPÇÜ OLDUĞU SÜRECE MİLLİ TAKIMDAN Bİ CACIK OLMAZ

8
0
yanıtYanıtla
SİNYOR GRANDE:

TÜPÇÜ İSTİFA !!

7
0
yanıtYanıtla
KAYYUM ADA:

bence hemen TFF''ye kayyum atanması lazım tüpçü ile olacak iş değil. yazık Türk milli takımımıza vallah ya içimiz yanıyor. tüpçü istifaaaaaaa

6
0
yanıtYanıtla
KUŞÇU:

ŞU HER İŞE EL ATAN SİYASİLER BURADA BİR HAKSIZLIK VAR SİZ BUNU GÖRMEZSENİZ. . . BİZDE SANDIKTA SİZİ GÖRMEYECEĞİZ. . . . .

3
2
yanıtYanıtla
mehmet:

tüpü bırakıp dizel başkan getirmek gerek tüplü verimsiz ama dizel öylemi rampada bastınmı gider tork var bi kere

3
1
yanıtYanıtla
YILDIZ:

8 MİLYONLUK İSVİÇRE KADAR OLAMADINIZ.

3
0
yanıtYanıtla
UA GS:

PERU MİLLİ TAKIMINI SATIN ALIP HEPSİNİ TÜRK YAPALIM 37 MİLYON EURO FİYATI VAR ADAMLAR EN AZINDAN 20. SIRADA. . . ZATEN TFF KESTİĞİ CEZA PARALARI İLE ANCAK BUNU YAPABİLİR HİİDNG 8 ML EURO. . . ABDULLAH 1, 5 LUÇESKU 2, 5 F. TERİM 1 TOPLAYINCA ZATEN YARI PARASI ÇIKIYOR

2
0
yanıtYanıtla
UA GS:

TFF NİN BASİRETSİZLİĞİ LUÇESKUYUDA BİZ GETİRDİKBUNU DA MI GALATASARAY YAPTI BAS CEZAYI TFF. . . . . KALK GİT KUMDA OYNA TÜPÇÜ TAYFASI

2
0
yanıtYanıtla
Erhan:

Belçikaya bak birde bize bak

0
0
yanıtYanıtla
TOSUNBANK:

belçika ne alaka

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title