Haberler

Türkiye Erkekler Voleybol 1. Ligi

İstanbul'da Yapılan 4'lü Turnuvanın Ardından Ankara'da Yapılan Kupa Maçlarına Katılan Tokat Belediye Plevnespor, Kendi Evinde Ankara SSK ile Yapacağı Ligin İlk Maçının Hazırlıklarına Başladı.

İstanbul'da yapılan 4'lü turnuvanın ardından Ankara'da yapılan kupa maçlarına katılan Tokat Belediye Plevnespor, kendi evinde Ankara SSK ile yapacağı ligin ilk maçının hazırlıklarına başladı.

Tokat Belediye Plevnespor Antrenörü Orhan Yavuz, liglerin bu kadar erken başlayacağını tahmin etmediklerini ifade ederek, "Bizler için iyi oldu, genç takımımız. Birtakım sıkıntılardan dolayı tam kadroyu oluşturamadık. Yabancı oyuncularımızın bir tanesi gelmekte geç kaldı. Artık SSK maçı ile start alacak ligi düşünüyoruz. SSK maçına galibiyetle başlamak istiyoruz. Bu konuda seyirci desteğine ihtiyacımız var. Bizlere büyük destek vereceklerine inanıyorum" dedi.

Yavuz, ligde beklediklerinden çok güçlü takımlar var olduğunu ifade ederek, "Ayrıca ligde artık iki grup yok, tek grup var. Düşecek ve çıkacak takımların belirleneceği bir statü" diye konuştu.

(Nİ-SA-MFS-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title