Haberler

Türkiye Erkekler Voleybol 1. Ligi

Türkiye Erkekler 1. Voleybol Ligi'nde Mücadele Eden Manavgatspor'da Sporcular, Yönetim Kurulunun Verdiği Hiçbir Sözü Yerine Getirmediğini, Verilen Vaatlerin Sözde Kaldığını, Parasızlık Nedeniyle Manavgat'tan Memleketlerine Bile Gidemediklerini Söylediler.

Türkiye Erkekler 1. Voleybol Ligi'nde mücadele eden Manavgatspor'da sporcular, yönetim kurulunun verdiği hiçbir sözü yerine getirmediğini, verilen vaatlerin sözde kaldığını, parasızlık nedeniyle Manavgat'tan memleketlerine bile gidemediklerini söylediler.

Sezonun bitmesinin üzerinden 2 hafta geçmesine rağmen yönetimin paralarını vermemek için her türlü yola başvurduğunu, paraları olmadığı için çoğu gün aç yattıklarını belirten sporcular, "Paralarımızın ne zaman ve nasıl verileceği konusunda muhatap bulamıyoruz. Ne yapacağımızı bilmiyoruz" dediler.

Manavgatsporlu yöneticilerin sözlerine güvenerek eş ve çocuklarını Manavgat'a getiren kaptan Ufuk ile Hakan ise bundan dolayı çok pişman olduklarını belirterek, "Sporculuk yaşantımızda birçok zorluk yaşadık. Ancak Manavgat'ta yaşadıklarımızı hiçbir yerde yaşamadık. Evde eşimizin ve çocuğumuzun yüzüne bakacak yüzümüz yok. Markete hesap açtırdık, kredi kartlarımız ödenmediği için faiz yükleniyor, burada yaşadıklarımız bizi hasta etme noktasına getirdi" dediler.

Manavgatspor'un Bulgar oyuncusu Neven ise, sezon başında imza attığı an verileceği söylenmesine rağmen hala geçen yılın parasını alamadığını belirterek, "Artık yöneticilerin söylediği hiçbir şeye inanmıyorum. Bundan sonrasını avukatım Türkiye Voleybol Federasyonu ile halledecektir" dedi.

Manavgatspor yönetiminin sezon başından bugüne kadar verdiği hiçbir sözü yerine getirmediğini, kulüp başkanı Yusuf Ünal'ın her konuşmasında söz vermesine rağmen sezon başından beri söz verdiği tarihte telefonlarına bile bakmadığını belirten Manavgatsporlu voleybolcular, tek suçlarının Manavgatspor'un başarısı için ter dökmek olduğunu söylediler.

(AK-AT-İY-HO-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title