Haberler

Türkiye Erkekler 2. Ligi Play-off Grubu

Antalya Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı Play-off İkinci Turun Son Maçında Enka Aliağa'yı 66-55 Mağlup Etti. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Final Four'da Çarşamba Günü Kepez Belediyesi ile Karşılaşacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı Play-Off ikinci turun son maçında ENKA Aliağa'yı 66-55 mağlup etti. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Final Four'da çarşamba günü Kepez Belediyesi ile karşılaşacak.

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi Play-Off Grubu'nda mücadele eden Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı ikinci turun son maçında ENKA Aliağa'yı evinde ağırladı. Maça Salih, Hadi, Arda, Jamar ve Umutcan beşlisi ile başlayan Antalya Büyükşehir Basketbol takımı sahaya mutlak galibiyet parolası ile çıktı.

Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda oynanan maça hızlı başlayan Antalya Büyükşehir Belediyespor ilk periyodu 20-13 önde geçti. Salonu dolduran Antalyalı basket severler takımlarına maç boyunca tam destek verdi. İkinci yarıda da üstünlüğünü koruyan Büyükşehir Belediyesi ilk devreyi 28-24 önde tamamladı.

Karşılaşmanın üçüncü periyodu ise 42-35 Turuncu-mavililerin lehine sonuçlandı. Üstünlüğü son periyotta da elden bırakmayan Antalya Büyükşehir Belediyesi karşılaşmadan 66-55 galip ayrıldı. Büyükşehir Basketbol takımı oyuncularından Hadi 8, Umutcan 12, Cemal 13, Arda 14, Salih 9 ve Jamar 10 sayı attı. Oyuncular ve seyirciler maçtan sonra Final-Four'a çıkmanın sevincini sahada taraftarlarla kucaklaşarak yaşadı. Maç sevinci soyunma odasında da sürerken, Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Deniz Köken,

soyunma odasına gelerek oyuncuları tek tek kutladı.

Maçı Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, eşi Ebru Türel, Devlet eski Bakanı Tunca Toskay, Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, İl Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Deniz Köken, Meclis üyeleri ve Antalyaspor yöneticileri de izledi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı Genel Direktörü Doğan Hakyemez, Aliağa'yı yenerek hedeflerine ulaştıklarını ve büyük sevinç yaşadıklarını belirtti. Hakyemez maçı yöneten hakemlere de tepki gösterdi. Aliağa'nın 8 ve 12 numaralı oyuncularının sahada seyircilere yaptıkları el hareketlerini ve faullü oyunlarını asla affetmeyeceklerini belirten Hakyemez, "Biz centilmence oyun oynadık. Seyirciye ve oyunculara terbiyesizlik yapıldı. Bu nedenle hakemlerin adaletli davranmadığını düşünüyorum. Eğer

bu şekilde giderse Türkiye'de sporda ilerleyemeyiz. Biz Aliağa'yı hem burada, hem orada çok iyi ağırladık. Ancak onlardan böyle bir davranış görmedik. Biz centilmence maçı aldık. Tüm oyuncularıma, ekibime, yöneticilerimize ve Antalyalı taraftara teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Final-Four maçlarında çarşamba günü Kepez Belediyesi ile karşılaşacak.

(CE-İK-MEF-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title