Haberler

"Türkiye'den de İlgilenenler Var"

Güncelleme:

Jiloan Hamad'ın adı son günlerde Avrupa'nın önemli takımlarıyla anılıyor.

Malmö'nün en önemli isimleri arasında gösterilen Jiloan Hamad'ın adı son günlerde Avrupa'nın önemli takımlarıyla anılıyor. Genç oyuncu İsveç'in en saygın spor portallarından "fotbollskanalen"den Andreas Sundberg'e verdiği ropörtajda transferi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Hamad, adının birçok takımla anıldığını ve bazı teklifler aldığını doğrularken, "Dedikoduların bir kısmı doğru. Birçok kulübün benimle ilgilendiğini biliyorum. Lazio da bunlardan biri" dedi.

İsveç genç takımlarında oynarken birçok kulübün onu takip ettiğini de söyleyen İsveçli futbolcu Fenerbahçe ile ilgili yazılanlar hakkında sorulan soruya, " Türkiye'den de benimle ilgilenenler olduğunu biliyorum ancak bu takım Fenerbahçe değil, diğer büyük takımlardan biri. Ancak Türkiye'ye gidip gitmeme konusunda kararsızım. Kimseye kapıları kapatmıyorum ancak kararımı iyi vermem gerekiyor" diyerek cevap verdi.

Son olarak Almanya, İtalya, İspanya, İngiltere gibi büyük bir ülkede oynayabileceğini, Türkiye'de de büyük bir takım olursa gidebileceğini sözlerine ekledi.

Jiloan Hamad özellikle 2011 yılında Malmö'nün şampiyonluğunda büyük pay sahibiydi. Elfsborg'un şampiyon olduğu 2012 sezonunda ise Hamad Malmö formasıyla ligde 6 gol, 9 asistlik bir performans sergiledi.

Genç İsveçli ilk profesyonel maçına 3. ligde henüz 16 yaşındayken, futbola başladığı BK Forward takımı ile çıkmıştı.

Kaynak: Sporx.com / Spor

Türkiye İsveç Malmö Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title