Haberler

    Avrupa Atletizm Şampiyonasında 4x100 Finalinde Milliler Gümüş Madalya Kazandı

    Güncelleme:

    Avrupa Atletizm Şampiyonası erkekler 4x100 metrede milli takımımız, 37.98'lik derecesiyle Türkiye rekoru kırarak gümüş madalya kazandı.

    Avrupa Atletizm Şampiyonasında erkekler 4x100 metre finalinde Türkiye Milli Takımı gümüş madalya kazandı. Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenen şampiyona, altıncı gün akşam seansında erkekler 4x100 metre bayrak yarışı finalinin koşulmasıyla son buldu.

    Emre Zafer Barnes, Jak Ali Harvey, Yiğitcan Hekimoğlu ve Ramil Guliyev'den oluşan milli takım, 37.98'lik dereceyle ikinci sırayı aldı ve gümüş madalyanın sahibi oldu. Ay-yıldızlı ekip, aynı zamanda Türkiye rekoru da kırdı.

    BÜYÜK BRİTANYA ALTIN, HOLLANDA BRONZ KAZANDI

    Chijindu Ujah, Zharnel Hughes, Adam Gemili ve Harry Aikines-Aryeetey'in yer aldığı Büyük Britanya, 37.80'lik süresiyle altın madalya kazandı. Christopher Garia, Churandy Martina, Hensley Paulina ve Taymir Burnet'in yarıştığı Hollanda ekibi ise 38.03'lük dereceyle bronz madalya elde etti.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Türkiye Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500

    Yorumlar (16)

    Cansu:

    Fransa milli takımı 11 yabancı ile dünya kupasını alınca kimse tepki vermiyor alkışlıyor. Ay yıldıza hizmet eden herkesten daha türktür bence.kimse kıskanmasın Tebrikler Türkiyem

    17
    0
    yanıtYanıtla
    BOZKURT24:

    Saçma sapan yorum yapıp insanların aklını bulandırmayın. Adamlar milli formayı giymiş Güzel Türkiyemizi temsil etmişlerdir. Kaldiki Ramil Azerbaycan Türküdür. Türk oğlu TÜRKTÜR.

    12
    2
    yanıtYanıtla
    KARA KUYU:

    . . . öbürleride türkdür HEMDE HASI MUHLIS AFRIKA TÜRKLERi, varmi diyeceginiz lannn.

    yanıt4
    yanıt0
    bjk:

    adamların göğsünde ay yıldız var. sizinkinde örümcek yuvası var . . .

    10
    1
    yanıtYanıtla
    izmitli:

    türkiyede türkiyelimii bittii yabancı oynatıtoyorarr ırkçı falan degilim ama neden yabancıı türk nufusu 90 milyonn neden yetişmiyorr

    1
    7
    yanıtYanıtla
    Ramazan Yılmazer:

    mılı mı bunlar. ah gençlik ahhhh

    1
    6
    yanıtYanıtla
    Hamdi Gurkaynak:

    Yarisi Turk, diger yarisi Agurk, Okey masasindan kalkip, Turkiye''yi Berlin''de Kebab ve lahmacundan kurtardilar. !!!!!!!

    4
    3
    yanıtYanıtla
    Türk:

    Emre Zafer Barnes, Jak Ali Harvey, Yiğitcan Hekimoğlu ve Ramil Guliyev Yiğitcan mı Türk sadece diğerleri???

    1
    5
    yanıtYanıtla
    mahmut duzbakar:

    millilere bak :D

    3
    3
    yanıtYanıtla
    OSİ:

    Bu vatan için bir tek çivi çakan kişi , millidir , candır , Türk''tür , insandır , vatan evladıdır. . . . . . . . Allah''ım korusun sizleri NOKTA

    6
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title