Haberler

Türkiye'deki Terör Saldırılarına Tepkiler

AK Parti Tunceli İl Başkanı Fatih Tek, Diyarbakır, Van, Elazığ ve Bitlis'te gerçekleşen terör saldırılarına ilişkin, "FETÖ'cü terör örgütüyle ülkemizi parçalamayı, milletimizi birbirine düşürmeyi amaçlayan ancak başaramayan hainler şebekesi, yüzünü ve gücünü PKK terör örgütüne çevirmiştir" dedi,Tek, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, Diyarbakır, Van, Elazığ ve Bitlis'te gerçekleştirilen terör saldırılarını kınadığını belirterek, söz konusu illerde yaşanan terör olaylarında yaşamını yitirenlerin ailelerine başsağlığı, yaralanan vatandaşlara ise acil şifalar diledi.

AK Parti Tunceli İl Başkanı Fatih Tek, Diyarbakır, Van, Elazığ ve Bitlis'te gerçekleşen terör saldırılarına ilişkin, "FETÖ'cü terör örgütüyle ülkemizi parçalamayı, milletimizi birbirine düşürmeyi amaçlayan ancak başaramayan hainler şebekesi, yüzünü ve gücünü PKK terör örgütüne çevirmiştir" dedi,

Tek, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, Diyarbakır, Van, Elazığ ve Bitlis'te gerçekleştirilen terör saldırılarını kınadığını belirterek, söz konusu illerde yaşanan terör olaylarında yaşamını yitirenlerin ailelerine başsağlığı, yaralanan vatandaşlara ise acil şifalar diledi.

Birlik ve beraberliğin önemine işaret eden Tek, şunları kaydetti:

"Ülkemizin birlik ve beraberliğine kasteden bu hain saldırılar karşısında milletimizin gösterdiği dayanışma ve kararlılık, teröre karşı vereceğimiz en anlamlı cevap olacaktır. 15 Temmuz'daki başarısız darbe teşebbüsüyle FETÖ ve PKK terör örgütlerinin aynı üst aklın piyonu oldukları ortaya çıkmıştır. 15 Temmuz'da Gazi Meclisimizi bombalayan, millet evlatlarına karşı silah kullanan üniformalı teröristler ile yıllardır ortak vatanımızın her yanında ve dün Van, Elazığ ve Bitlis'te güvenlik güçlerine saldıran, masum insanları katleden eli kanlı hainler arasında hiçbir fark yoktur. Terör örgütlerinin isimleri ve söylemleri değişse de Türkiye düşmanları olduğu gerçeği hiçbir zaman değişmeyecektir."

Tek, söz konusu saldırıların tümünün vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü hedef aldığını vurgulayarak,"FETÖ'cü terör örgütüyle ülkemizi parçalamayı, milletimizi birbirine düşürmeyi amaçlayan ancak başaramayan hainler şebekesi, yüzünü ve gücünü PKK terör örgütüne çevirmiştir. İhanet çeteleri vasıtasıyla Türkiye'yi teslim alabileceklerini düşünen vatan hainleri, güvenlik güçlerimiz ve aziz milletimizce dün olduğu gibi her zaman hüsrana uğratılacaktır." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Bitlis Elazığ PKK Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title