Haberler

    Türkiye'deki Düğünlerine Gitmek İçin 10 Ülkeden Geçtiler

    HOLLANDA'da yaşayan Bülent Kocaoğlu (44), Manisa'nın Salihli ilçesinde yaşayan Gamze Ordu (24) ile sosyal medya üzerinden tanışarak evlenmeye karar verdi.

    HOLLANDA'da yaşayan Bülent Kocaoğlu (44), Manisa'nın Salihli ilçesinde yaşayan Gamze Ordu (24) ile sosyal medya üzerinden tanışarak evlenmeye karar verdi. Özel bir motorsiklet kulübü sayfasında tanışan çift, Türkiye'de aileleri ile birlikte ilginç bir düğün töreni düzenledi. Daha önce nikah kıyarak Hollanda'da yaşamaya başlayan çift, Türkiye'ye 8 günde motorsiklet üzerinde giderek Ordu'nun Ünye ilçesinde düğün yaptı. Düğün aracı olarak motorsikleti terci eden çift, Ünye'de şehir turu attıktan sonra düğünün yapılacağı mekana geldi.

    GÜZEL TEPKİLER ALDIK

    Eşiyle ilk konuştuklarında bir kıvılcım doğduğunu anlatan Bülent Kocaoğlu, şöyle konuştu: "Geçen sene Mayıs ayında sosyal medya aracılığı ile tanıştık. Daha sonra fikir uyuşmaları, kişilik ve karakter olarak birbirimize hayranlık duyduk. O kıvılcımdan bir aşk doğdu. Daha sonra ailelerimiz tanıştı ve bugünden itibaren hayatımızı birleştirdik. Her motorcunun maceralı bir yolculuk yapma istediği vardır. Bizim de böyle bir hayalimiz vardı ve bunu gerçekleştirdik. Buraya gelene kadar 10 ülke geçtik. Yanlış yollara girdik, yeni insanlarla tanıştık. Ama ne olursa olsun, en önemlisi bugün mutlu olabilmek. Biz de bunu başardık. Bizleri gören insanlardan güzel tepkiler aldık. Sekiz günlük yolculuğun ardından bugün mutlu olabilmek çok güzel. Geri dönüşümüzde ise Gaziantep, Şanlıurfa ve Denizli'yi gezeceğiz." Gamze Kocaoğlu ise, "Zaten 1 senedir böyle bir planımız vardı. Yolculuğumuzun bu kadar uzun süreceğini düşünmüyordum. Yorucu oldu ama çok güzeldi. Kendi çabamızla macera aradık. Türkiye'de 7 il gezdik. İnsanlar belki bize deli, çılgın gözüyle baktı" diye konuştu.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Sosyal Medya Hollanda Türkiye Ordu Güncel Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title