Haberler

Türkiye'de Zorlandım

GENÇ OYUNCU TİMUÇİN ESEN 'ELEŞTİRMENLERİ' ELEŞTİRDİ:

Yavuz Turgul'un ödüllü filmi 'Gönül Yarası'nda dikkatleri üzerine çeken; ardından 'Hırsız Polis' dizisi ile yıldızlaşan Timuçin Esen, aldığı ödüllere anlam yüklemediğini, eksiklerini görmeye devam ettiğini söylüyor: Sadece başarılı bulunmanın mutluluğunu yaşıyorum.

Amerika'da altı sene eğitim aldıktan sonra buraya dönünce biraz zorlandım. Zorlanacağımı tahmin etmiyordum, isteyerek döndüm. Bir ara geri dönmeyi düşündüm. Adaptasyon dönemi bir-iki yıl sürdü. Hâlâ da sürüyor belki... En çok iş konusunda zorlanıyorum. Yaptığım iş, zor bir iş!

Buraya gelince yönetmenliği biraz denedim. Pek kolay olmayacağını hissettim, oyunculuğa döndüm. İkisi birbirine çok uzak hadiseler değil, yakın işler. Onun için bu durum sıkıntı yaratmıyor.

Aldığım ödüllere anlam yüklemiyorum, o tip organizasyonları reddetme tavrım da yok. Bir başarıya layık görülmek insanı sevindiriyor. Tabii bu demek değil ki, kendimi eleştirmeyi bir tarafa bırakıyorum. Kendimde gördüğüm eksiklikleri görmeye devam ediyorum. Ödüller sevindirici, hatta mahçup edici diyebilirim.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title