Haberler

Türkiye'de İlk Kez, Sen Anlat Karadeniz Dizisi İçin Kemençe Orkestrası Kuruldu

ATV'nin reyting rekortmeni dizisi, Sen Anlat Karadeniz dizisinin müzikleri için Türkiye'de ilk kez kemençe orkestrası kuruldu.

Son altı yılın iyi çıkış yapan ve en çok izlenen yapımı Sen Anlat Karadeniz'in ikinci sezon çekimleri başladı. Oyuncularının başarılı rollerinin yanı sıra müzikleriyle de adından söz ettiren proje için kemençe orkestrası kuruldu.

TÜRKİYE'DE İLK KEZ KEMENÇE ORKESTRASI KURULDU

Senaryosu kadar müzikleriyle de çok konuşulan dizinin yeni sezonu için kemençe orkestrası kuruldu. Türkiye'de ilk kez kurulan kemençe orkestrası ile dizinin jenerik müziği tekrardan çalındı. Ender Gündüzlü ve Metin Arıgül tarafından özgün müzikleri yapılan dizi bu sene de atv ekranlarına damga vuracak. Konu ile ilgili açıklama yapan dizinin yapımcısı Osman Sınav, "Türkiye'de bir ilki gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Müziğimiz Karadeniz'e armağan olsun" dedi. Dizinin ikinci sezon tanıtımı atv ekranlarında izleyici ile buluşuyor.

Türkiye'de İlk Kez Sen Anlat Karadeniz Dizisi İçin Kemençe Orkestrası Kuruldu

Türkiye'de İlk Kez Sen Anlat Karadeniz Dizisi İçin Kemençe Orkestrası Kuruldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Karadeniz Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (45)

kader:

cok ığrenc bır fılm akrabasının karısına goz dıken bır adam bızım orda boyle pislik olmaz bu ancak bunu begenen reytıng yapan pisliklerde olur akrabanın karısı senınde bacın sayılır ve onun kotu durumdan kurtara bılırsın tam anlamıyla pislik bir film

9
19
yanıtYanıtla
alaycı:

bu da en delikanlı yorumu sitenin. yeminle helal osun size

yanıt2
yanıt7
naz:

kim hangi akrabasının karısına göz dikmişş

yanıt5
yanıt3
Nisanur:

Keşke filmi gözünüzle izleseniz!!!

yanıt8
yanıt2
kader:

hala uyuyorsun nısanur hala sızlerı boyle kandırıyor bu tvler

yanıt1
yanıt1
zeynep:

Bu diziye yapilan tum kötü yorum ve eleştirileri diziyi ve başarısını çekemeyenler yapıyorlar. Ne olursa olsun biz bu dizyi çok seviyoruz ve devam etmesini istiyoruz. kıskananlar çatlasın.

17
2
yanıtYanıtla
dünya müzik tarihine girdik:

YA YA yaaa. . . vi ya naaaa. . . . görende viyana senfoni, berlin flarmoni falan kurulmuş sanar. 3 tane kemenceci birlikte çalınca kemence orkesrası olmuş. ba ba baaaaa. sanata bak sen

7
12
yanıtYanıtla
alaycı:

şu aralar lazlar osursa tutuyo. . . kısa kısa osurukk hareketli parça oluyo horon tepiyolar, uzunnn uzunnnn salınca slow oluyo. . .

5
12
yanıtYanıtla
MKES61:

ZORUNA GİTMESİN

yanıt1
yanıt1
karadeniz:

sen cürümün yetmez karadenizi anlatmaya birde kalmış sen anlat karadeniz diyorsun bizim yörelerimizi uymuyor bu filim uşagım sen kendi masalını anlat yönetmen

9
7
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title