Haberler

Türkiye'de İlk "Bebeklere Özel Stüdyo"

Bir bebeğin dünyaya gözlerini açıp, anne babası ile buluşması şüphesiz hayatın en duygusal ve en masum anıdır. Bu ana üçüncü bir göz olarak tanıklık edebilen bir meslek daha var. "Doğum fotoğrafçıları" Onların Ankara'daki en tanınmış isimlerinden birisi de Çağdan Pelin Montaş. Montaş, doğum ve bebek fotoğrafçılığını bir adım öteye taşıyarak Türkiye'de ilk "bebek stüdyosunu" hizmete açtı. Bu stüdyoda herşey bebeklere özel.

YALNIZ MİNİKLERE ÖZEL

Montaş, şimdi doğum ve bebek fotoğrafçılığını bir adım öteye taşıyor ve yalnız miniklerin poz verebildiği "bebek stüdyosunu" açtı. Ankara'nın ilk "Bebek ve Çocuk Fotoğraf Stüdyosu"nu Çukurambar'daki Ankara Ticaret Merkezi'nde açan Çağdan Pelin Montaş'ı bu mutlu gününde bebekleri ve aileleri de yalnız bırakmadı. Açılışa Genç Girişimciler Derneği yönetim kurulu üyeleri de katılarak bu özel stüdyo'ya destek verdi. Birçok ünlü simanın yer aldığı açılış töreninde Deniz Yıldızı dizisinde Özgür karakterini canlandıran yakışıklı oyuncu Tuan Tunalı ile Beni Affet dizisinin "Leyla"sı Hazal Filiz Küçükköse büyük ilgi gördü.

Açılışın kendisi ve doğum fotoğrafçılığı için büyük önem taşıdığını ifade eden Çağdan Pelin Montaş, "Bu stüdyoda bebekler ve çocuklar kendilerini çok rahat ve huzurlu hissedecek. Böylelikle ortaya da muhteşem daha doğal fotoğraflar çıkabilecek. Tüm anne babaları bu özel stüdyoyu görmeye davet ediyorum. Umarım bu girişimimiz diğer fotoğraf ustası meslektaşlarıma da örnek olur ve Türkiye'de fotoğrafçılık kalitesi dünyada daha iyi bir noktaya ulaşır" dedi. Çağdan Pelin Montaş "Bebek stüdyosu" Çukurambar mahallesi Ankara Ticaret Merkezinde. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Bebek Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title