Haberler

Türkiye Darbe Girişimine Karşı Ayakta

Uşak kent meydanında toplanan on binlerce vatandaş İstanbul ve Ankara'da FETÖ'den darbe girişimini protesto etti.

Uşak kent meydanında toplanan on binlerce vatandaş İstanbul ve Ankara'da FETÖ'den darbe girişimini protesto etti.

Türk bayrakları ile alanı dolduran vatandaşlar, İstanbul ve Ankara'daki darbe girişimini protesto etti. Sloganlar ve dualarla hükumete destek olan kalabalığa seslenen Uşak Valisi Ahmet Okur birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Türkiye'nin her zamankinden daha güçlü olduğunu aktaran Okur, "Ülkemizin birlik ve bütünlüğüne, aziz milletin huzur ve güvenliğine kasteden darbe kalkışmasına gereken cevap verildi." dedi.

Vatandaşlara bayrağa, milli iradeye ve demokrasiye sahip çıkma çağrısında bulunan Vali Okur şunları söyledi:

"Memleketimizdeki huzur, istikrar ve güven ortamını darbe kalkışmasıyla bozmak isteyenlere en büyük cevabı yüce milletimiz birlik ve beraberliğiyle tek yürek olarak vermiştir. Bu olayın duyulduğundan ilk andan itibaren valilik makamımızda şahsımla birlikte sayın milletvekillerimiz, garnizon komutanımız, adli yetkililerimiz, emniyet müdürümüz, belediye başkanımızla birlikte görevimizin başında dimdik ayakta idik. Bizim ordumuz peygamber ocağı, askerimiz vatan aşığıdır. Yurt genelinde kesinlikle kabul görmeyen, bir avuç hainin tezgahına bizim ilimizden de kesinlikle destek verilmemiştir. İlimizdeki askerimiz polisimiz, güvenlik güçlerimiz vatandaşla birlikte tek yürek olmuş, demokrasisine, milli iradeye sahip çıkmıştır. Dün olduğu gibi bugün de bu millet devlete, askere, hükumete sahip çıkacaktır. Kahraman ordumuzun arasına sızan ve millete kasteden hainler mutlaka cezalandırılacaktır."

AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, milletin tankların önüne yatarak darbecileri durdurduğunu söyleyerek, demokrasinin kazandığını ifade etti.

AK Parti Uşak Milletvekili Alim Tunç, Türkiye'nin güçlenmesinden rahatsız olanların çabalarının sonuçsuz kalacağını belirterek, vatandaşlara teşekkür etti.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan darbe girişimi karşısında aziz Türk milletinin tek yürek olduğunu ve sokağa çıkarak demokrasiye sahip çıktığını kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Türkiye Uşak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title