Haberler

Türkiye Çim Hokeyi Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Karakan:

Türkiye Çim Hokeyi Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Karakan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gaziantep Ticaret Odası'nı (gto) Ziyaret Etti

Türkiye Çim Hokeyi Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Karakan ve yönetim kurulu üyeleri, Gaziantep Ticaret Odası'nı (GTO) ziyaret etti.

GTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tayfun Aygın ile bir araya gelen Karakan ve yönetim kurulu üyeleri, Çim Hokeyi sporunun gelişimine katkılarından dolayı GTO yönetimine teşekkür etti.

Ziyarette konuşan Tayfun Aygın, oda olarak ticaret ve sanayinin gelişiminin yanında kentin sosyo-kültürel alandaki gelişimine de katkı sağlama çabası içerisinde olduklarını dile getirdi.

Sadık Karakan ise Gaziantep Ticaret Odası'nın Çim Hokeyi sporunun Gaziantep'te tanıtılıp geliştirilmesine önemli katkıları olduğuna işaret etti.

Karakan, sözlerini şöyle sürdürdü:

'Bu sporu Gaziantep'e ilk getirdiğimizde ve Polisgücü olarak elde ettiğimiz başarılarda Gaziantep Ticaret Odası'nın önemli desteğini gördük. Kentimizdeki tüm kurum ve kuruluşlarımız bu tür faaliyetlere destek oluyorlar. Fakat Gaziantep Ticaret Odası bu anlamda ayrı bir yere sahip. O nedenle kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır. Ben Federasyon Başkanı olarak yönetim kurulu arkadaşlarım adına Çim Hokeyi sporuna katkılarının önümüzdeki dönemde de süreceği inancıyla bir kez daha başta Gaziantep Ticaret Odamızın Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mehmet Aslan'a ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum.'

GTO Başkan Yardımcısı Aygın ise oda olarak çim hokeyine imkanlar ölçüsünde destek olmaya çalıştıklarını söyledi.

Oda olarak kentin sadece ticaret ve sanayi ile gelişip büyüyemeyeceğinin bilinci içerisinde olduklarını ifade eden Aygın, şunları kaydetti:

'Bu nedenle imkanlarımız dahilinde kültür, sanat ve diğer birçok sosyal etkinliğe katkı sunmaya çalışıyoruz. Özellikle kentimizin tanıtımında etkili olabileceğine inandığımız bütün alanlarda destek olarak teşvik edici bir anlayış içerisinde hareket ediyoruz.

Şehrimizin ilk Çim Hokeyi takımı olan Polisgücü Çim Hokeyi Takımı'na da maddi ve manevi destek olmaya çalıştık. Ayrıca Türkiye Çim Hokeyi Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanının Gaziantepli olması bizlerin özellikle bu spora olan ilgisinin artmasına neden olmuş ve de gururlandırmıştır. Biz Federasyonun bundan sonra gerçekleştireceği etkinliklere yine imkanlarımız dahilinde destek olmaya hazırız.'

Ziyarette, GTO Başkan Yardımcısı Aygın ve Karakan günün anısına birbirlerine plaket verdi.

(ŞMÖ-MRT-SÇ) - GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title