Haberler

Türkiye Büyükler Tekvando Şampiyonası

Antalya'nın Alanya İlçesinde Yapılan Türkiye Büyükler Tekvando Şampiyonası'nda Erkekler 58 Kiloda Fırat Pozan, Bayanlarda İse 49 Kiloda Çilem Sarioğlu ile 73 Kiloda Tuba Abuş Birinci Oldu

Antalya'nın Alanya ilçesinde yapılan Türkiye Büyükler Tekvando Şampiyonası'nda erkekler 58 kiloda Fırat Pozan, bayanlarda ise 49 kiloda Çilem Sarioğlu ile 73 kiloda Tuba Abuş birinci oldu.

Atatürk Spor Salonu'nda yapılan şampiyonanın ikinci gün müsabakaları sona erdi. Şampiyonada erkekler 58 kiloda İstanbul Gaziosmanpaşa Belediye'den Fırat Pozan birinci, İzmir Efsane Gençlik Spor'dan Seyithan Akbalık ikinci, Kocaeli Büyükşehir Belediye'den Cem Kahraman ile Trabzon Borda Mavim'den Recep Yazıcı ise üçüncü oldu.

Bayanlarda 49 kiloda Eskişehir Öncü'den Çilem Sarioğlu birinciliği, Ankara Ulaştırma'dan Hülya Kaya ikinciliği, Siirt Bilim'den Selen Döğer ile İstanbul Büyükşehir Belediye'den Nergiz Gencay üçüncülüğü elde etti.

Bayanlar 73 kiloda ise birinci Ankara İller Bankası'nda Tuba Abuş, ikinci Ankara Ulaştırma'dan Efsa Karaca, üçüncü ise İstanbul Büyükşehir Belediye'den Menekşe Çelik ile Ankara TSE'den Gamze Topçu oldu.

Şampiyona yarın, erkekler 63, 87 kilo, bayanlarda ise 53 kilo müsabakalarıyla devam edecek.

(TLG-GÜÇ-ZZ) - ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title